Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Live prodaje na Facebooku

Cure pošto su sad jako aktualne live prodaje preko Facebooka zanima me sudjelujete li u njima i koje je vaše mišljenje o takvom načinu prodaje
2021 08 20
Meni je zamoran takav princip prodaje. Cure su super, trude se, ali nemam volje ni vremena gledati prezentaciju odjeće ni da mi je najdraža prodavačica live. Neke preletim kad je gotovo. Primjetih da ima dosta primjedbi na krš, (smrdljivo , dlakavo, zmazano) i to me odbija od impulzivne live kupovine "od bilo koga".
2021 08 20
U nekoliko sam grupa, imala sam i live nekoliko puta, dosta sam robice prodala, poklonila i jako sam zadovoljna. Ne gledam sve, niti ne stignem, al ja sam si odabrala koga ću pratiti i to je to. Puno sam odjeće kupila i to fantastičnih stvari i po povoljnim cijenama, ali samo od određenih prodavačica. Iako se spominje muljanje, uvaljivanje i svakakva škart roba, osobno nisam imala takvih problema...no, to je rizik poslovanja. ;) ;)
2021 08 20
Kako to funkcionira prvo što čujem 🤪
2021 08 21
> AnnyRose: > Kako to funkcionira prvo što čujem 🤪 Ima dosta grupa na fb gdje cure prodaju na taj način. Preko kamere live prezentirate artikle koje prodajete, navedete cijenu i šifru i mene koje prate pišu šifru ako žele kupiti. Ko prvi upiše artikl je njegov. Pratila sam nekoliko livova i vidim da prodaja ide odlično. Međutim to nisu osobe koje prodaju svoju robu. I nekako mi predugo traje gledati to, pa neki traju i po 5 sati.
2021 08 22
> gaso74: > I nekako mi predugo traje gledati to, pa neki traju i po 5 sati. 5 sati!!!!! Jeli zbilja netko može provesti 5 sati za gledanje nekakve prodaje, đizs ,:)
2021 08 24
> vedranapv: > > gaso74: > > I nekako mi predugo traje gledati to, pa neki traju i po 5 sati. > 5 sati!!!!! Jeli zbilja netko može provesti 5 sati za gledanje nekakve prodaje, đizs ,:) Ma da, i to te koje traju po nekoliko sati počnu u 20h pa čak do 2h ujutro koliko sam vidjela u komentarima na fb. Evo i ja se to pitam i ne kužim kako im se to da ali očito jako dobro ide jer ima sve više žena koje se odlučuju na takav način prodaje. 🤔🤔
2021 08 25
Dali bi ste bile toliko ljubazne pa mi pošaljete linkove tih grupa? Tnx!
2021 09 01
> gaso74: > Cure pošto su sad jako aktualne live prodaje preko Facebooka zanima me sudjelujete li u njima i koje je vaše mišljenje o takvom načinu prodaje Dali bi ste bile toliko ljubazne pa mi pošaljete linkove tih grupa? Tnx!
2021 09 01
> Winxica: > U nekoliko sam grupa, imala sam i live nekoliko puta, dosta sam robice prodala, poklonila i jako sam zadovoljna. > Ne gledam sve, niti ne stignem, al ja sam si odabrala koga ću pratiti i to je to. > Puno sam odjeće kupila i to fantastičnih stvari i po povoljnim cijenama, ali samo od određenih prodavačica. > Iako se spominje muljanje, uvaljivanje i svakakva škart roba, osobno nisam imala takvih problema...no, to je rizik poslovanja. > ;) ;) Dali bi ste bile toliko ljubazne pa mi pošaljete linkove tih grupa? Tnx!
2021 09 01