Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

APN kredit

Pozdrav cure! Imam jedno pitanje. Razmišljam za prijavu za APN na proljeće,ali me brine jedna stvar - ako npr. dođem u 2.mjesecu u banku sa prosjekom od zadnje 3 plaće i izračunaju mi koliki kredit mogu dobiti, sve dogovorimo, preda se zahtjev za APN itd., da li oni u jednom trenutku opet traže prosjek zadnje 3 plaće ili samo tada jednom na početku prije predaje zahtjeva za APN? I koja banka nudi najpovoljnije stambene kredite?
2021 12 12
E ovo za prosjek placa i mene zanima
2021 12 12
Pozdrav, Trazi se samo jednom i to na pocetku😊
2021 12 12
Da, jednom , na pocetku. Banke ce tada objaviti koja nudi koliko posto
2021 12 14
Sva pitanja oko toga i posredovanje u dobivanju kredita najbolje je tražiti preko posrednika. Za nas korisnike su besplatni. Osobno sam u jednom telefonskom razgovoru saznala znatno više nego prije toga u razgovoru s osobnim bankarom u banci. Surađuju s više banaka pa mogu provjeriti gdje vam je najpovoljnije. Moje je iskustvo jako dobro s Pro grupom, ali znam da ima i drugih. Također, znam i da u banci većinu kredita, pogotovo APN, ostvaruju preko posrednika. Toplo preporučam!
2021 12 16
Ovo je odlicna informacija, ja sam se nakrvila 6 mjeseci, sve sto je mogla napraviti krivo (osobna bankarica) napravila je.
2021 12 16
Ja sam bila skeptična kad me buraz nagovarao. Popustila sam onog trenutka kad sam se vratila iz banke s razgovora razočarana i jadna. I doista sam u nekoliko minuta saznala više od cure iz Pro grupe. Kasnije sam promijenila i banku jer su mi više odgovarali uvjeti u drugoj. Dakle sve radimo telefonom i mailom, nigdje ne moram ići. Dobivaš sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i kako ju pribaviti. U banku sam došla dva puta (s apsolutno svime što mi je trebalo): prvi puta potpisati dokumentaciju kod potraživanja kredita i drugi kod isplate. Još uvijek koristim njihove usluge jer sad lovim drugi kredit.
2021 12 16
Sjajno ;) Ja sam bila u banci barem 30 puta... Vidjela sam za te posrednike , ali me bilo strah da ne postoje neki skriveni troskovi, provizije i sl.. Ustedili bi mi zivaca i vremena
2021 12 18