Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Umjetno krzno - odrzavanje

Pozdrav svima, Zanima me kako odrzavate bundice i stvari od umjetnog krzna? Ja svoje perem u masini, iako na etiketi to nije preporucljivo. Koristim prasak, omeksivac i program za osjetljivo pranje. Nisam imala losih iskustva s takvim nacinom odrzavanja. Medutim, ono sto me uzasnoooo zivcira je cinjenica da mi se dlaka bundice i prsluka ostetila(nije vise tako mekana, dlake su kao sljepljene i ofucane) na odredenim dijelovima. Posebice oko rukava, ispod pazuha, na ramenima gdje nosim torbu ili ruksak.. Imate li kakv savjet kako obnoviti ostecenu dlalu umjetnog krzna?
2022 01 07
Ja ga povremeno iscetkam cetkom za psa ( za male cupave pasmine)😅 bas na djelovima na kojima se vise haba ( unutarnji dio rukava) ali treba bit svjestan da ima svoj rok trajanja ma kako dobro izgledalo u startu ili koliko skupo koštalo.
2022 01 07
> ZrinkaVZ: > Ja ga povremeno iscetkam cetkom za psa ( za male cupave pasmine)😅 bas na djelovima na kojima se vise haba ( unutarnji dio rukava) ali treba bit svjestan da ima svoj rok trajanja ma kako dobro izgledalo u startu ili koliko skupo koštalo. Ima smisla, probat cu bas. Naravno, no mislim da moze jos poslužiti svrsi. Ne ocekujem da ce biti kao novo, ali makar da malo osvjezim i da ne izgleda ofucano. Hvala na savjetu :)
2022 01 07
> kasaprasa: > > ZrinkaVZ: > > Ja ga povremeno iscetkam cetkom za psa ( za male cupave pasmine)😅 bas na djelovima na kojima se vise haba ( unutarnji dio rukava) ali treba bit svjestan da ima svoj rok trajanja ma kako dobro izgledalo u startu ili koliko skupo koštalo. > Ima smisla, probat cu bas. > Naravno, no mislim da moze jos poslužiti svrsi. Ne ocekujem da ce biti kao novo, ali makar da malo osvjezim i da ne izgleda ofucano. > Hvala na savjetu :) Naravno, samo kazem treba se u startu pomirit da ce se nakon nekog vremena ofucati - srecom i ova po pristupacnim cijenama sve bolje izgledaju, mekana su i sjajna👌
2022 01 07
I ja naše perem u mašini isto kao i par "dlakavih" pulovera. Sve obavezno nakon sušenja prođem običnom četkom za kosu i kao nove su :).
2022 01 07
Super savjeti... I ja sam kupila četku za kućne ljubimce i četkala tepih. 😄
2022 01 07
Stavite u susilicu ako imate na nizu temperaturu. Bit ce jako mekane i pufasto
2022 01 12
Hvala svima! Sa cetkom za ljubimce se stvarno osvjezi krzno. Isprobt cu savjet i sa susilicom!
2022 01 20