Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Micanje objave

Pozdrav svima!! Htjela bi vidjeti kakva su vaša mišljenja o mojoj situaciji. Jučer sam stavila oglas da prodajem original FujiFilm Instax kameru. Prvo sam provjerila na stranici i vidjela da ima već koji oglas pa rekoh super onda se može. Navečer provjerim svoj profil i vidim da su mi izbrisali objavu dok one starije objave i dalje stoje. Riječ je o jednoj gopro i jednoj profesionalnoj Nikon kameri. Ima li neki razlog zašto je meni izbrisana objava a njima ne? Stavila sam u istu kategoriju kao i oni pa ne vidim u čemu je problem. I ako me možete uputiti kome se mogu obratitii da riješim problem. Hvala svima na čitanju i ugodan dan!!!
2022 01 20
Pozdrav i Vama, da i meni je to nejasno, stavim goblen obriše se a vidim ih jako puno u prodaji, postavila sam ranije pitanje Adminki za to ali odgovor nisam dobila pa ga više i nisam stavljala., tako da bih i ja to volila znati a vjerojatno Vas ima još pa se javite možda nas onda čuje.i objasni nam., ali sumnjam. :D :s
2022 01 20
A ništa onda ću se javiti direktno njima. Gledala sam po forumu malo i zna se naći sličan problem. Hvala puno na savjetu!
2022 01 20
Radi se o starijim oglasima. Kada ih prijavite, vrlo vjerojatno će i njih ukloniti, ali za sada što se tiče nedozvoljenih artikala uklanjaju sve što vide pod nedavno dodanima.
2022 01 20
Aha razumijem. To već ima smisla. Hvala na odgovoru!
2022 01 20
Mogu se stavljati zidne slike..ali kad upisujem neznam kuda ih staviti...isto tako role i klizaljke - skije...smiju se staviti a neznam gdje..ne vidim kategoriju ?
2022 01 21
Zidne slike bi trebale ići pod Dom; dekoracije
2022 01 21
> Vikili: > Mogu se stavljati zidne slike..ali kad upisujem neznam kuda ih staviti...isto tako role i klizaljke - skije...smiju se staviti a neznam gdje..ne vidim kategoriju ? Meni je slika obrisana Djeca - vozila - pa onda birate skije,sanjke,role,klizaljke...
2022 01 21
Vera M36 Hvala vam.. Kad je riječ o slici.. Idem na dekoracije.. i onda imam rubriku ogledala.. nema slike... A ako je riječ o klizaljkama... Znači li to da moraju biti samo dječje..? Imam jako puno dilema kad upisujem. Ne želim staviti u krivu rubriku, ali jednostavno moraš...???
2022 01 22
> leptiricaMo: > > Vikili: > > Mogu se stavljati zidne slike..ali kad upisujem neznam kuda ih staviti...isto tako role i klizaljke - skije...smiju se staviti a neznam gdje..ne vidim kategoriju ? > Meni je slika obrisana > Djeca - vozila - pa onda birate skije,sanjke,role,klizaljke... Hvala.. Znači moraju biti samo dječje..?
2022 01 22