Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kvaliteta trenerke

Na temelju čega prepoznati kvalitetnu trenerku? Kada uspoređujem sastav znalo se dogodit da je isti, a trenerke nebo i zemlja. Stradivarius/Zara skuplje trenerke i Sinsay jeftinije trenerke oboje ne kvalitetne s mucicama. Dechatlon mi modeli nisu lijepi. Najviše me zanima ovaj prvi dio "na temelju čega prepoznati".
2022 03 16
Mislim da nema nekih pravila osim kvalitete materijala. Ja sam imala Nike trenirku i brzo je postala puna mucica pa sam ju na kraju nosila samo po kući, dok su neke duge njihove kvalitetnije. Imam jednu GAP i jako sam zadovoljna. Ne volim one koje imaju jako mekan materijal, te uglavnom postanu mucaste. Fast fashion brendovi su uglavnom loše kvalitete pa bih sigurno uložila u neki bolji sportski brend
2022 03 16
Ja sam cak uspjela u zare ovo ljeto uzeti jednu i ispala je okej, a inace stvarno nisam fan zare jer je los omjer cijene i kvalitete. Inace adidas koju god da sam uzela, nisam pozalila. A ovako od jeftinijih malo, s tezenisovom kvalitetom sam zadovoljna.
2022 03 16
> Novekrpice1001: > Ja sam cak uspjela u zare ovo ljeto uzeti jednu i ispala je okej, a inace stvarno nisam fan zare jer je los omjer cijene i kvalitete. > Inace adidas koju god da sam uzela, nisam pozalila. > A ovako od jeftinijih malo, s tezenisovom kvalitetom sam zadovoljna. A ja bih pak preporučila Zarine trenirke izbjegavati u širokom luku. Većina modela se odmah ofuca. Nikad neću preboliti bačen ne baš mali iznos na jedan komplet koji sam kupila tamo. Bež boje, baš onakav kakav sam dugo htjela. Bacila račun, nakon prvog pranja mucice, nakon 3. pak kao da sam ju dobila i da su je prije mene nosile najmanje tri osobe. Nakon mjesec dana počela sam ju nositi po doma jer me bilo sramota da me netko vidi i u lokalnom dućanu u tome. Malo iza toga je završila u smeću. Kupujem često u Zari, ali trenirke ne bih vise ni džabe! Pratim temu svakako.
2022 03 16
Da, upravo na temelju svega pročitanog može se zaključit da nije ni do trgovine ni do sastava. Jednostavno ne možeš znati dok ne iznosiš barem 3x. Ovo za izbjegavanje mekšeg materijala ću obratit pažnju. Adidas i nike znaju bit kvalitetnije kao što kažete, ali meni npr. smeta to što se logo vidi na trenerci (voljela bih čistu crnu), a i strah me uložit u skuplju zato baš što ni cijena ni marka ne moraju značit ništa. Također imam hrpicu trenerki iz stradivariusa/zare i sl. za po kući zbog mucica.
2022 03 16
Mene svi pogledaju čudno kad kažem da su mi ok trenirkice iz Maxi Nove. Prije nekih dvije godine sam kupila par komada kod njih na sniženju za 30 kn, nosim ih po doma stalno, toliko su puta oprane, a izgledaju kao nove. Materijal je neka mješavina polyestera, ali ništa me to ne smeta, udobne su i ok. Kupila sam kod njih i obične crne tajice, ali to je druga priča. Dva pranja i kod nogu su se stvorile mucice. To je kako naletiš. Nekoliko puta sam se uvjerila da naziv branda nema veze s kvalitetom. Svaka trgovina ima ok stvari, a neke su im totalno nesplative.
2022 03 17
I sa jeftinijma i sa skupljima sto se tice pamucnih trenerki nemam neko dobro iskustvo Zara su katastrofalne nakon prvog pranja to je bacen novac dok na Nike se nece nakupit mucice ali npr crna takodjer nakon par nosenja kao da boja izbljedi a bas pazim i na prasak i ostalo i rasiri se u koljenima a nije bas malo novaca...Adidas ali ne pamucne su mi se pokazale kao najbolje
2022 03 19