Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prevara na Fejsu

Gospođa Valentina Jakopic dogovori s vama zamjenu, traži vas da kupite slatkiše za sinčića pa vas z**ebe. Ljuta sam, razočarana i tužna u isto vrijeme. Ako ste pametni kao ja, odete i kupite slatkiša za 10 kućanstava u godišnjoj zalihi. Nakon 4 dana ignoriranja jučer se nakon moja dva poziva udostojila javiti, pa je još malo lagala da je poslano, pa da nije ali će se poslati jer ne stigne baš sad, dijete joj je bolesno, ali je stigla podići moj paket!! A da bi na kraju stvar bila bolja, gospođa uopće više nema ono što je trebala poslati u zamjenu. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/db8a5d03451ba9018c6ec7d56278e32f.jpg)
2022 03 21
kad pomislim da ne moze biti jacih bisera....eh ja bi pisala njeznim fb prijateljima, ne moze to tako, oprosti i gotovo nije do novaca nego do obraza
2022 03 21
Ma nije mi uopce do tih novaca koje sam potrosila na slatkise, nego mi je jadno i prejadno prodat se za tu kutiju cokolada i bombona…i onda se jos izvlacit na takav nacin, pogotovo spominjanjem djeteta.
2022 03 21
Ne znam što je s ljudima... ja još mislim da bi nekako osobe s punim imenom i prezimenom na fejsu trebale biti fer, upravo zbog toga što im je ime javno pa da si ne navuku sramotu. Ja bih joj na vašem mjestu dosađivala svakodnevno, ali prije toga joj rekla da se ne mora ni truditi blokirati vas ili sakrivati svoj profil, jer će svi njeni i svaka crna lista biti upoznati s njenim muljanjem i laganjem. Ne bih joj mira dala!
2022 03 21
Da točno baš smo došli u situaciju da se svakodnevno pitamo što je u tim glavama, ni ja joj nebih dala mira pogotovo na taj način varanje van svake pameti, a prevaranti ne traže izgleda ni mjesto ni vrijeme. :,'(
2022 03 22
Ta je već duže vrijeme na cl po fejsu. Upravo zbog muljaže sa zamjenama. U kojoj grupi je bila zamjena? Ako grupa ima admina, piši im da ju frknu van.
2022 03 22
Neki ljudi toliko lažu, ne dira ih objava imena ni išta slično. Pa evo, mi smo s jednim čovjekom dogovorili neke radove tipa usluga za uslugu, mi svoje odmah napravili, a on nikako da dođe, a toliko se hvalio kao majstor. Uvijek neki izgovori, godinu dana odugovlači i toliko je toga slagao, više se ni ne sjeća što je rekao. Gleda te u oči i laže, a isto je nešto slagao na račun svog djeteta. To je već neka vrsta bolesti. Mi se tome možemo iznova čuditi, ali to je tako. I još kad takvima kažeš da nisu u redu, iznenade se i prave blesavi. Ima zaista poštenih i dobrih ljudi, ali u ovo čudno vrijeme stvarno treba pripaziti i na potencijalne muljatore.
2022 03 22
Ovo mi je prvo negativno iskustvo, a već se godinama mjenjam i na fejsu i tu..ne znam što bi rekla Najrađe bi otišla na policiju i prijavila sve ali ne znam kolike koristi od toga
2022 03 22
Zato samo zamjena s primopredajom i nema problema 😁
2022 03 23