Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tragus i helix piercing

Pozdrav, razmisljam napraviti tragus i helix piercing pa bi vas zamolila iskustva s njima. Koliko dugo im treba da zacijele i jeste li imali neke komplikacije s njima (citala sam da su cesti keloidi pa me malo strah). Takoder moze i preporuka za piercing studio u Rijeci. Razmisljala sam otici u Steryl studio. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/027a0d66bc7b399b8b722467b20bda7a.jpg)
2022 05 07
Pozz ja imam tragus boljel me strašno kad je bušila ,kasnije nekih tjedan dana nisam mogla spavati na toj strani.Kasnije sve okk ,nisam imala nikakvih problema :*
2022 05 07
Hvala, da razlicite informacije dobivam; neke jako boli a neke ne. Znam da se u pocetku ne smije spavati na njemu zato sam mislila odmah oba napraviti x-) Sada ti ne smeta pri spavanju?
2022 05 07
Imala sam tragus na obje strane - nije me bolio pri bušenju (napominjem da imam i druge pirseve). Ne znam, nisam imala keloid, imala sam npr. probleme s keloidima na nosu, ali sam ih toliko lako riješila da bih opet bušila bez razmišljanja. Neko vrijeme ne možeš spavati na toj strani, moraš paziti da ne zapneš kosom i slično, ne znam koliko je trebalo da baš baš zarastu, ali ful osjetljivi su bili možda mjesec dana. Vjerujem da je helix zeznut jer je baš hrskavica, ali tragus ti je zbilja easy i za održavanje i sve. Što se tiče studia u Rijeci nemam pojma, isla sam samo u Badaku, ali vjerujem da je i ovaj okej. Napravi to svakako prije ljeta jer će ti more pomoći pri zarastanju :)
2022 05 07
> BiggieS: > Imala sam tragus na obje strane - nije me bolio pri bušenju (napominjem da imam i druge pirseve). Ne znam, nisam imala keloid, imala sam npr. probleme s keloidima na nosu, ali sam ih toliko lako riješila da bih opet bušila bez razmišljanja. > Neko vrijeme ne možeš spavati na toj strani, moraš paziti da ne zapneš kosom i slično, ne znam koliko je trebalo da baš baš zarastu, ali ful osjetljivi su bili možda mjesec dana. Vjerujem da je helix zeznut jer je baš hrskavica, ali tragus ti je zbilja easy i za održavanje i sve. > Što se tiče studia u Rijeci nemam pojma, isla sam samo u Badaku, ali vjerujem da je i ovaj okej. Napravi to svakako prije ljeta jer će ti more pomoći pri zarastanju :) Super, hvala. Bas mi je drago cuti pozitivna iskustva :) Mislila sam sad ovaj mjesec otici ako uspijem dobiti termin. Razmisljala sam i o Badaku pa moram jos odluciti u koji bi otisla.
2022 05 07
Badaku ima odlicnu uslugu! Ljubazne cure, brze, efikasne, bez boli i dobijes lizalicu na kraju hahahah Mene nije bolilo ni za helix ni tragus. Neko vrijeme ne mozes spavati na toj strani i to je to. Brzo mi je zacijelilo i proslo je bez komplikacija :)
2022 05 08
> DBare20: > Badaku ima odlicnu uslugu! Ljubazne cure, brze, efikasne, bez boli i dobijes lizalicu na kraju hahahah > Mene nije bolilo ni za helix ni tragus. Neko vrijeme ne mozes spavati na toj strani i to je to. Brzo mi je zacijelilo i proslo je bez komplikacija :) Hvala :)
2022 05 08
Ja imam tragus evo skoro 2 god. Mene nije bolilo kad je probusila nego nakon par dana, ali nista strasno i neizdrzivo. Sad mi je bas fora i skroz sam navikla na njega 🥰
2022 05 08
Hvala svima, jedva ih cekam probusiti :")
2022 05 09
Prodajem zanimljive nakite za helix piercing! Kirurski celik, pogledajte na profilu :) Zadovoljna sam kvalitetom, ali presla sam na zlatni nakit
2023 04 30