Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Gdje kupiti set bikinija?

Pozdrav curke! Zanima me ima li koja od vas za preporučiti neku stranicu gdje bih mogla naručiti komplet kupaćeg, nešto poput Hoana Boutique?
2022 07 27
Prošle sam godine na Asosu kupila predivan bikini set 🤩, možda bi tamo bilo nešto što tražite?
2022 07 29
> Lorena66: > Pozdrav curke! Zanima me ima li koja od vas za preporučiti neku stranicu gdje bih mogla naručiti komplet kupaćeg, nešto poput Hoana Boutique? Pozdrav :) Ako će Vas zanimati možete baciti oko kod mene, imam jedan Pull & Bear bikini skroz novi s etiketom i svim folijama, nikad nošen ,:)
2022 07 29
Pozdrav, pročitala sam upit za Hoana Boutique. Ja sam naručila 2 kupaća kostima prije mjesec i pol dana, jedan mi je relativno dobar osim što su perlice na kupaćem bile zahrđale no nisam toliko kritična po tom pitanju pa sam sama kupila perlice i zamjenila. Medjutim drugi kupaći mi je stigao kriva veličina, naručila sam S a dobila M te sam im pisala 3 puta na stranicu, Instagram, vratila kupaći u nadi da će mi vratiti novce no prošlo je već više od mjesec dana i nitko mi se nije javio tako da sam izgleda izgubila svoj novac, točnije 280 kn!! Ali imam preporuku za Be Loved.hr gdje sam naručila drugi koji je stigao identičan kao sa slike, preslatko zapakiran u kutijici s porukom i srčekima :) pa evo za iduću sezonu da znate. P.S. stigao je za 2 dana.
2022 08 26