Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Shopping pomoć u Zagrebu

Trebala bih nekoga tko je u Zagrebu u Avennue mallu da mi obavi shopping jedne stvari u DM-u i posalje je paketomatom. Naravno unaprijed uplatim proizvod i postarinu te nagradim, naravno, utroseno vrijeme. Molim cure pomozite :)
2023 04 24
Javljam se ne zbog nagrade nego da vam pomognem jer su i meni ovdje pomagali :-) Javite se u poruci ....
2023 04 24
Ne znam o čemu se radi da ima samo dostupno u dm-u u Zg. Ali možda moja informacija bude od koristi. Jednom dok sam bila u kupnji čula sam razgovor žene i prodavačice. Žena je došla kupiti parfem kojeg nije bilo, a prodavacica je uspjela dogovoriti da se parfem dostavi u tu poslovnicu pa da drugi dan žena dođe kupiti. Pokušajte otići u dm ili ih kontaktirati nekako, možda puno lakše oni to sve sami dostave gdje želite.
2023 04 25
DM ima online shop, zar to nije najlakše?
2023 04 25
Hvala svima na odgovoru, otisla je jedna djevojka, ali proizvod je povucen iz svih poslovnica iako je na DM apllikaciji pisalo da ima u Zagrebu... tako da evo nazalost nisam uspijela ništa riješiti.
2023 06 06
> MarijanaVk: > Hvala svima na odgovoru, otisla je jedna djevojka, ali proizvod je povucen iz svih poslovnica iako je na DM apllikaciji pisalo da ima u Zagrebu... tako da evo nazalost nisam uspijela ništa riješiti. Šteta. Ako nije njihove marke, možda postoji mogućnost da se željeni proizvod nađe u nekoj drugoj trgovinj? Ako je samo iz dm-a, pokušajte vidjeti ponudu na slovenskoj, njemačkoj stranici. Pa ako ih ima u susjednim zemljama, otvorite novu temu, možda neka od korisnica planira put pa usput to može kupit za vas.
2023 06 06
> Lunass: > > MarijanaVk: > > Hvala svima na odgovoru, otisla je jedna djevojka, ali proizvod je povucen iz svih poslovnica iako je na DM apllikaciji pisalo da ima u Zagrebu... tako da evo nazalost nisam uspijela ništa riješiti. > Šteta. Ako nije njihove marke, možda postoji mogućnost da se željeni proizvod nađe u nekoj drugoj trgovinj? > Ako je samo iz dm-a, pokušajte vidjeti ponudu na slovenskoj, njemačkoj stranici. > Pa ako ih ima u susjednim zemljama, otvorite novu temu, možda neka od korisnica planira put pa usput to može kupit za vas. Rijec je o Catice olovci za usne, koja je povucena i nema je vise nigdje, probala sam i u Njemackoj, Austriji, Bosni... sve u svemu, hvala na savjetima
2023 08 22