Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Prodaja na eBayu

Ima li netko iskustva s tim? Kakva je procedura i kolika je naknada? Imam nekoliko stvarčica za koje mislim da bi se brže prodale tamo. Inače, cijene za odjeću popularnih brendova na eBayu znaju biti sulude, čak dva ili tri puta više nego što je stajalo u trgovini i svejedno je prodaju bez problema. Već imam profil na eBayu, ali dosad sam samo kupovala.
2023 08 12
I mene to zanima. Takoder me zanima sto sa shippingom u inozemstvo? Kako znati koja je cijena za razlicite drzave? 🤔
2023 08 12
Može se ograničiti prodaja npr. samo za područje EU. Tako je puno jednostavnije nego slati nekome u Ameriku ili Australiju npr.
2023 08 13
Tamo se može prodavati rabljena roba? Ako neko zna nek nam malo pojasni. Hvala.
2023 08 13
Može se prodavati, označi se kao pre-owned, ali najidealnije je prodavati odjeću nekog popularnog brenda (H&M, Zara, Mango, Massimo Dutti itd.), nešto što je no name teško da bi netko kupio... Ebay uzima oko 20% od svake prodaje, pa se prema tome mora korigirati cijena, a za obične prodavače postoji ograničenje koliko oglasa se može mjesečno objaviti, prije je bilo 3 oglasa (moram još provjeriti) i postoji ograničenje cijene po kojoj se prodaje, ne smije biti neki veliki iznos odmah na početku. Prije su transakcije išle preko PayPal-a, a sada direktno na IBAN. Ono što ne znam je kako prolazi transakcija ako je kupac iz zemlje koja ne koristi euro te koliko banka uzima? I što s porezom? Postoji li neka granica do koje se smije slobodno prodavati?
2023 08 13