Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Prodajni predstavnik

Pozdrav Je li koja od vas cula za Educa kids? Vidim da traze prodajnog predstavnika i cijeli oglas mi je vrlo neobican i nejasan.. ima li tko iskustva s njima ili je li tko upucen u taj posao?
2023 11 13
Ne pronalazim njihovu službenu web stranicu, niti imaju profil na linkedinu koji djeluje provjereno. Vidim da su objavili dosta oglasa po svim oglasnicima i nude veliku plaću, što djeluje sumnjivo. A opet, ne vjerujem da bi na portalu MojPosao objavljivali oglase za firme koje nisu legit. Uvijek se možete prijaviti iz znatiželje, imam osjećaj da bi se javili svima koji se prijave, pa da vidite u čemu je kvaka.
2023 11 13
Pozdrav, Nisam nikad čula za njih, ali kad se upiše u google ima mnogo vrtića, igraonica i aplikacija pod tim imenom. Da li se konkretno radi o oglasu na mojposao.net? Ako je to taj onda vam je to tvrtka iz Slovačke. A od vas se očekuje ustvari da idete po svim mogućim obrazovnim ustanovama unutar RH (vrtići, škole) i pokušate prodati njihove proizvode, tipa nekakve edukativne knjige, materijale i slično. Sad koliko su legit trebalo bi provjeriti. Da slučajno ne uvjetuju da morate sami ulagati svoj novac, pa vam oni onda kao plaćaju postotak po prodaji i slično. Dobro, dobro sve pročitati i proučiti....
2023 11 13
> Desinićka: > Ne pronalazim njihovu službenu web stranicu, niti imaju profil na linkedinu koji djeluje provjereno. Vidim da su objavili dosta oglasa po svim oglasnicima i nude veliku plaću, što djeluje sumnjivo. A opet, ne vjerujem da bi na portalu MojPosao objavljivali oglase za firme koje nisu legit. > Uvijek se možete prijaviti iz znatiželje, imam osjećaj da bi se javili svima koji se prijave, pa da vidite u čemu je kvaka. Da oglase imaju po svuda i doslovno svake godine barem po jedan, nude plaću od 2000€ na dalje što vjerojatno i je korisnicu zainteresiralo, no smatram kako je to daleko od istine. To vjerojatno vam kažu kao koliko se trudite toliko zaradite, pa možete "zaraditi" i 2000€. A nažalost ne mora značiti ako je na mojposao objavljen oglas da je sasvim u redu, jer znam par slučajeva gdje je bilo prevara, kao i na HZZ-u koji je još kakti bi trebao biti najmjerodavniji u tome.
2023 11 13
Svakako budite oprezni prije bilo kojeg zaključivanja ugovora, čak i ako je preko HZZ-a. Dok sam radila kao student preko student servisa, dva poslodavca su mi ostala dužna po jednu plaću, jednostavno nemate potporu i sigurnost kako mislimo da bi trebalo ići. A što se tiče bilo kakvog posla kao prodajnog predstavnika, uglavnom vam raste plaća ovisno o vašem uspjehu u prodaji. I budite oprezni ako od vas zahtjevaju početna novčana ulaganja u posao.
2023 11 14
Da da, ako morate "uložiti" u posao, to su već poznate piramidalne sheme, bježite od toga!
2023 11 14