Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Planovi treninga

Je li netko od vas uzimao planove treninga od Srpskih trenera kao što su Nikola Orozović, Nevena Komazec, Katarina Peruničić? Zanima me vaše mišljenje? Možete se također javiti u box :)
2024 02 12
Imam stariji program od Nevene, dok su im programi bili u pdf-u ,:) Vidim da su sad svi prešli na nekakve platforme i challenge s ograničenim vremenskim trajanjem što je potpuno bezveze. Ustvari čisti money grab, mada razumijem ih - ne možeš vječno prodavati isti pdf, koliko god dobar bio. Frendice ga podijele međusobno, završi na nekom forumu i slično... Uglavnom, sve ovisi o vama. Nekima treba motivacija da se pokrenu, možda vole te "challenge" i osjecaj da su u nekoj zajednici di se natječu... Osobno, ne bih nikada dala nikakav novac za online trening ograničenog trajanja. Ako želite raditi na sebi, nađite neki dobar program online (možda čak i od tih trenera, ali dobar stari pdf format :') ) i radite po njemu.
2024 02 13
Ja sam Nevenu počela pratiti kada je izbacila Booty Star Pro u PDF-u. Program sam kupila, ali nakon toga se Nevena prebacila na platformu. Super stvar kod nje mi je što i taj trening ostaje vječno, ali na platformi. S druge strane challenge stavlja kratkotrajno i ne možeš im se ponovo vraćati. To mi je ta loša strana koju ste i vi naveli... Katarina i Stefan najavljuju aplikaciju i nadam se da će biti po uzoru na strane trenere gdje svaki mjesec plaćaš nešto simbolično, a dobivaš pristup svim treninzima. Uvijek ću izdvojiti za napredak, ali najgore mi je kada trening kojeg volim samo izgubim ,:)
2024 02 13
Nisam jos al imam u planu od Katarine i Stefana
2024 02 20
Uz tolike besplatne videe na YT, tolike kanale s vježbama i uputama i tolike stranice koje nam kažu kako zdravo jestii i kako brojati kalorije, nema mi smisla išta plaćati. Razumijem da se ljudi i kao treneri bave influensanjem, da su popularni i da su mamac za nove vježbače, pogotovo ako dobro izgledaju po njihovim kriterijima. Meni osobno, sve to oko njih je malo tumač. Radije ću izabrati dovoranu, program uživo i daleko povoljniju opciju godišnje i neograničene članarine gdje trener dođe do mene i popravi mi leđa koja loše stoje. A ako mi netko i slaže program vježbi i prehrane koji ću platiti, onda mi on mora biti 100 % individualan jer je jako važno imate li kao vježbač 20 ili 50 godina.
2024 02 22
evo počela sam jucer sa atarinom :) pa cemo vidjeti rezultate treba samo biti ustrajan
2024 02 22
> COKOLADA123: > evo počela sam jucer sa atarinom :) pa cemo vidjeti rezultate > treba samo biti ustrajan Naravno, bez toga ništa!!!!
2024 02 22