Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

NEMOGUĆNOST PRIJAVE

Pozdrav, kreirala sam novi profil jer ne mogu ući u moj stari. Prijava preko facebooka koju sam oduvijek koristila ne radi od pada facebooka otprije 3 tjedna, što još nije popravljeno ,a zahtjev za reset lozinke mi ne šalje ništa na mail. Molim admine da se pozabave ovim problemom, ili da netko ovdje objasni kako da uđem na moj profil. Lp, osoba s 250 povratnih na starom profilu
2024 03 24
Mozda mail ode u spam?
2024 03 24
> tempuser243: > Pozdrav, > kreirala sam novi profil jer ne mogu ući u moj stari. Prijava preko facebooka koju sam oduvijek koristila ne radi od pada facebooka otprije 3 tjedna, što još nije popravljeno ,a zahtjev za reset lozinke mi ne šalje ništa na mail. > Molim admine da se pozabave ovim problemom, ili da netko ovdje objasni kako da uđem na moj profil. > Lp, osoba s 250 povratnih na starom profilu Koji vam je stari profil??
2024 03 24
> tempuser243: > Pozdrav, > kreirala sam novi profil jer ne mogu ući u moj stari. Prijava preko facebooka koju sam oduvijek koristila ne radi od pada facebooka otprije 3 tjedna, što još nije popravljeno ,a zahtjev za reset lozinke mi ne šalje ništa na mail. > Molim admine da se pozabave ovim problemom, ili da netko ovdje objasni kako da uđem na moj profil. > Lp, osoba s 250 povratnih na starom profilu I ja se isto ne mogu prijaviti na svoj stari profil,svaki dan pokušavam ali bezuspješno. Također ni meni ne dolazi zahtjev za reset lozinke.
2024 03 25