Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Negativne recenzije za NEJAVLJANJE

Pozdrav krpičarke, imam ovako pitanje, jel bi ostavile nekom negativnu recenziju jer ste mu se javile vec par puta a osoba ne odgovara, a vidim da je aktivna..naime zanima me jedan artikl i sad javila sam se vec par puta i uopce nije problem da je prodan artikl, samo mi je problem to sto da bar onda osoba odgovori sa kratkim prodano ili stavi oglas da je prodan pa cak i da ga izbriše..
2024 03 31
Evo ne znam, msm glupo mi je to jako ostaviti recenziju, ali vidim da je osoba stalno aktivna
2024 03 31
Ne mozete nekoga natjerati da Vam odgovori Do suradnje nije doslo i nemate na temelju cega ostaviti negativnu Mozete ostaviti neutralnu i napisati da ignorira upite Ili jednostavno zaboravite na taj artikl
2024 03 31
Probajte se javiti za neku drugu stvar. Možete i sa nekog drugog profila. Moja teorija: Vjerojatno tu prvu nema uopće (prodano odavno npr.), na profilu je samo radi privlačenja pažnje i nadanja da će netko pogledati i druge stvari koje se nude. Vjerujem da je frustrirajuće, ali nemate pravo ostaviti recenziju jer do suradnje NIJE došlo.
2024 03 31
> kozmetika88: > Ne mozete nekoga natjerati da Vam odgovori > Do suradnje nije doslo i nemate na temelju cega ostaviti negativnu > Mozete ostaviti neutralnu i napisati da ignorira upite > Ili jednostavno zaboravite na taj artikl Niti neutralnu.
2024 03 31
Hvala na odgovoru svima
2024 04 01
> gitadevi: > > kozmetika88: > > Ne mozete nekoga natjerati da Vam odgovori > > Do suradnje nije doslo i nemate na temelju cega ostaviti negativnu > > Mozete ostaviti neutralnu i napisati da ignorira upite > > Ili jednostavno zaboravite na taj artikl > Niti neutralnu. Potpis
2024 04 01
> madison22: > > gitadevi: > > > kozmetika88: > > > Ne mozete nekoga natjerati da Vam odgovori > > > Do suradnje nije doslo i nemate na temelju cega ostaviti negativnu > > > Mozete ostaviti neutralnu i napisati da ignorira upite > > > Ili jednostavno zaboravite na taj artikl > > Niti neutralnu. > Potpis Još jedan potpis, bez ljutnje Vi bi dijelili ocjene zato što Vam se nitko nije javio neznam kakooooo?????????????? Nisam od onih koja se nejavlja ali milion puta je tu bila tema ako do suradnje nije došlo nema ocjene zapamtite to. A to mi je i normalno nitko Vam se nije javio produžite dalje gdje će Vam se javiti. i kraj priče.
2024 04 01
Da, prekrižite nejavljače skupa s njihovim ormarima i tražite druge divne krpičarke koje jedva čekaju da im stigne neka porukica o:)
2024 04 01
Negativne su dozvoljene samo za nakon suradnje, u ovom slučaju možete ostaviti neutralnu ili jednostavno tražiti dalje.
2024 04 02
Meni ovo prolazi zadnjih par dana kroz glavu. Poslala sam dvije poruke dvijema različitim krpičarkama. Idući dan su odgovorile, kad sam ih pitala za dimenzije i/li slike, odjednom se ne javljaju. Tipa prošlo je već 9 dana od zadnje poruke, a vidim da je žena bila aktivna. Ove druge nema online zadnjih 8 dana 🤷🏽‍♀️
prije 27 dana, 02:50
> barbarinka_kc: > Meni ovo prolazi zadnjih par dana kroz glavu. Poslala sam dvije poruke dvijema različitim krpičarkama. Idući dan su odgovorile, kad sam ih pitala za dimenzije i/li slike, odjednom se ne javljaju. Tipa prošlo je već 9 dana od zadnje poruke, a vidim da je žena bila aktivna. Ove druge nema online zadnjih 8 dana 🤷🏽‍♀️ Di je problem? Velika vecina ne mjeri artikle,ne stignu,neda im se,to im je gubitak vremena,moze bit puno razloga I sta bi Vi zbog toga ostavili neutralnu? Prekrizite tu stvar i trazite dalje Ne ostavljaju se niti negativne niti neutralne samo tako Ostavljam neutralnu za uzimanje podataka i neuplacivanje A ostalo tipa,joj nije mi odgovorila na poruku,nece poslati dimenzije,ne reagiram na to,niti dosađujem nekome,niti se javljam takvima vise Ne mozemo nekoga natjerati da surađuje s nama Nece odgovorit na poruku,ne mora Postoje drugi koji hoce Nikakve cipele,torba,haljina,hlace ili bilo sta drugo nije vrijedno da se ja zbog toga zamaram,jer eto netko nije odgovorio na poruku
prije 27 dana, 03:59
I tko uopće pretražuje ima li neka krpičarka neutralne????? Baš mi se to daaaaaa....
prije 27 dana, 07:06
> sanjaurban: > I tko uopće pretražuje ima li neka krpičarka neutralne????? Baš mi se to daaaaaa.... Šteta da nije kao nekoć kad su se povratne mogle “sortirati” na pozitivne, neutralne i negativne. Ovako neutralna izgleda kao pozitivna i nitko ne traži. Negativne ako vidim, potražim ih svaki put i u dosta situacija su bile ostavljene za gluposti. Neke živčane jedinke okolo stvaraju svoja pravila na stranici i ostavljaju negativne kako im dođe.
prije 27 dana, 08:00
Da, to je koma. Nisam nikad dala ni neutralnu, a kamoli negativnu. Lako je pretražiti kad korisnica ima 30 suradnji. Ali ako ima 900 onda računam da nema ni neutralnih....ne bum ih sad išla pretraživati sigurno..
prije 25 dana, 08:34
1 2