Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tekući puder

Pozdrav! Koji vam se puder pokazao najboljim za masnu kožu? Trenutno koristim L'Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear i nije loš, ali imam osjećaj da nije baš za masnu kožu.
prije 27 dana, 16:45
Estee Lauder Double Wear - otkad sam ga probala samo njega koristim. Moram koristiti primer i kasnije puder u kamenu kao i s ostalim puderima, ali daleko najbolje se drži. Stavim ga u 6 i u 21 sat je i dalje na licu kao i ujutro, ostali svi su mi preko dana nestali.
prije 27 dana, 16:55
Revlon Colorstay! 8-)
prije 27 dana, 18:17
Kao sto ste dobili preporuku gore takoder se slazem za Estee Lauder Doublwear😄 Dobar primer i puder u kamenu uz to i mirni ste.
prije 27 dana, 19:13
Hvala! Koji primer je najbolji?
prije 27 dana, 19:34
Uh, primeri su teški isto nama s masnom kožom :') Meni je dosad najbolji Mac Studio Fix, ali nisam probala puno tih profesionalnijih, dugo sam pokušavala među povoljnijima naći neki dobar i nisam uspjela nažalost. Tako da možda netko ima i neki još bolji za preporučiti, pratim :D
prije 27 dana, 20:15
Ja koristim garnier BB kremu za masnu kozu i meni je super jer ne moram stavljat jos preko puder u kamenu niti loose powder, ne masti mi se tokom dana!
prije 26 dana, 07:47
Stavljate prvo tekući puder, pa rumenilo, pa primer, pa puder u prahu..ili?
prije 26 dana, 09:39
Pa, valda prvo primer ide... Ja sam koristila samo skroz laganu kremu i puder u kamenu od shiseida za masnu kožu, odličan, lagan, postojan... S lošom kožom bolje je što manje svega staviti. i dan danas koristim taj puder samo sada običan jer nemam više masnu kožu. A, svi hvale te cc kreme, još nisam probala.
prije 26 dana, 12:40
> Vikili: > Stavljate prvo tekući puder, pa rumenilo, pa primer, pa puder u prahu..ili? Kako je Nitospitos napisala, prvo primer pa onda tekući puder i na kraju puder u prahu/kamenu i rumenilo
prije 25 dana, 08:51
ESTEE LAUDER ili LANCOME TEINT IDÔLE ULTRA WEAR tekući puder za mene :)
prije 25 dana, 19:57
Vichy Dermablend :)
prije 21 dan, 22:44