Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Depilacija ruku

Pozdrav! Imam duge dlake na rukama, ali nisu baš tamne i nisam nikad dirala dlake, ali sad su mi počele smetati. Zanima me da li depilacijom dlake s vremenom budu deblje ili se prorijede? Čula sam od dosta žena da brijanjem dlake budu deblje, a depilacijom tj. uklanjanjem dlake iz korijena budu tanje i s vremenom se prorijede. Da li je to istina? Ne znam da li je bolje da depiliram ruke šećernom pastom u salonu jer se sama ne usudim ili da uzmem neku kremu za izbjeljivanje? Strah me da dlake ne postanu još gore. Hvala.
prije 24 dana, 16:59
Najbolje vam je nazvati kozmetičarku.
prije 23 dana, 17:52
> Mimi999: > Pozdrav! Imam duge dlake na rukama, ali nisu baš tamne i nisam nikad dirala dlake, ali sad su mi počele smetati. Zanima me da li depilacijom dlake s vremenom budu deblje ili se prorijede? Čula sam od dosta žena da brijanjem dlake budu deblje, a depilacijom tj. uklanjanjem dlake iz korijena budu tanje i s vremenom se prorijede. Da li je to istina? Ne znam da li je bolje da depiliram ruke šećernom pastom u salonu jer se sama ne usudim ili da uzmem neku kremu za izbjeljivanje? Strah me da dlake ne postanu još gore. Hvala. Ako se hocete rijesiti dlaka onda odete na lasersko uklanjanje dlaka,to kosta,ali ste onda mirni Rođakinja je imala duge i crne dlake na rukama i pocelo joj je smetati Otisla je u salon ,raspitala se i odlucila se za laser Ako se ne varam imala je 10 tretmana,ruke i cijelo tijelo Cifru ne znam,ali istrazite po netu,forumu sto bi bilo najbolje Kod nje i nakon vise od godine nema dlaka po rukama
prije 23 dana, 18:11
Jeftinija varijanta od laserske u salonu je da sami kupite ipl aparat za uklanjanje dlačica... treba malo više vremena da se dlačice prorijede, možda nije odmah isti efekt kao u salonu, ali je jeftinija i isto tako djelotvorna varijanta :)
prije 23 dana, 20:24
IPL Lumea za dugorocno rjesenje, imala sam svijetlije dlacice i isto sam bila uporna i rijesila ih se, a ako niste za to iz nekog razloga onda secerna, cupala san prije IPL i secernom i voskom i bolja mi je bila secerna, nisu mi bile nista gusce, ni deblje a ni tamnije. IPL jest malo skuplji ali mozete na rate ili odvajati sastrane novac bas se isplati, a ako vam se ne pokaze uvijek ga mozete prodati jer bar sam ja primjetila da ga dosta cura sebi uzima. I sretno🧡
prije 23 dana, 21:48
Ako nisu tamne samo se trimerom obriju. Ja imam svijetle dlake na rukama i natkoljenicama i samo ih trimam s aparatićem godinama i nisu mi ništa deblje ni tamnije. Probala sam i čupati, ali nema razlike.
prije 23 dana, 07:32
Brijanjem nece narasti deblje nego sto izvorno jesu ali mogu promjeniti smjer rasta i moguce da ce vise strsati i da nece biti polegnute uz kozu kako i do sada, depilacijom ili cupanjem ce se prorijediti i cim vise to radis postajat ce rijedje. Depilacija u salonu je uvjek bolji izbor ako si sama nesigurna jer sa pogresnom tehnikom si mozes napravit podljev ili te moze uzasno boljeti. Moja preporuka je uvjek secerna pasta prije nego vosak jer je zdravija za kozu, manji je oparavak i upala!
prije 22 dana, 21:23
Hvala svima na odgovorima! Ti ipl uređaji stvarno djeluju? Kakva su vam iskustva?
prije 22 dana, 22:21
Philips Lumea je sunce moje - spasila me :) a bila sam fest začupavljena samo treba biti uporan u početku a kasnije se samo održava inače prije par godina sam išla na epilaciju ruku šećernom pastom i to mi je bilo najgore iskustvo ikada jer su me ruke od te paste toliko počele svrbiti, a izgledale su kao de me izbolo stotinu komaraca - UŽAS navodno bila neka blaga reakcija na tu pastu - smirilo se za sat vremena ali do tada su bile identično ubodima komaraca, svrbež i plikovi sva sreća da nisam išla prepone rješavati u istom turnusu jer bi bilo veselo hahaha
prije 22 dana, 10:55
> Mimi999: > Hvala svima na odgovorima! > Ti ipl uređaji stvarno djeluju? Kakva su vam iskustva? Imam Braun slik pro 3 i odusevljena sam! Stvarno djeluje i kako kaze korisnica iznad, da definitivno treba biti uporan inace nista od svega!
prije 20 dana, 06:02