Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Preporuka za dobrog majstora, Zagreb

Pozdrav! Ako koja ima iz osobnog isustva za preporučiti nekog majostora na području Zagreba. Tražimo nekoga tko je dobar za sve sitnice unutar stana, popravci zidova, bojanje i sl. Imali smo jednog koji nam je radio sve od vode do struje, zidove i podove....ali otišao čovjek za boljim životom i sad smo nasukani. A bilo bi lijepo imati nekoga na preporuku. i usput može i preporuka za postolara, nekoga tko može očistiti obuću od brušene kože i popraviti kožne cipele bez da ih unakazi to bi bilo super danke 🙃
prije 16 dana, 07:16
Male stvari u stanu sada radimo sami. Nakon što su nam ponudili cifre za urediti strop i staviti gore rasvjetu, promjenu tuš kabine i oblačenje malih mini vrata u kožu- pali smo u nesvijest, otišli u dućan, kupili Metapren ljepilo, spužve, boju, stiropor. Pa nije majstor pametniji od nas. Sami mijenjamo utičnice, gletamo, bojimo zidove, rješavamo drvene prozore i stolce. Svaki put nešto naučimo, kao i to da postoji valjak koji ne prska boju. Majstori će mi biti za velike stvari koje ne znamo- popravak uređaja, stolar ako treba nekaj napraviti ugradbeno i tako. Postali su jako skupi i čekaš ih mjesecima. Otišao mi je bio feder neki od perilice posuđa, to koliko mi je htio uzeti prvi kojeg smo nazvali, to neću ni spomenuti i još je htio odnijeti perilicu s 5. kata bez lifta, popraviti kvar i vratiti je. Ove koji su odlični i nisu bahati treba čuvati ko oči u glavi. Sretno!!!! Uvijek uzmite više ponuda!!
prije 16 dana, 08:20
ma i mi većinu stvari radimo sami - svemogući youtube nas je naučio, ali u zadnje vrijeme nismo često u Zg pa nam treba neki majstor da imamo u pričuvi ako zatreba u stanu dok nismo tu :') da se mene pita, sve bi sama napravila jer će jedino tako biti onako kako meni odgovara ;)
prije 16 dana, 08:55
Najbolja postolarka na svijetu kod koje idem oduvjek-cipele marko, jurišićeva 2a u veži, poslje patrizie pepe. A, majstora nemrem preporučit, ja isto sam svoj majstor, osim struje.
prije 15 dana, 06:38
To sam i ja čula za Jurišićevu, kolegica mijenja cijele džonove na kožnim cipelama i čizmama...
prije 15 dana, 07:25
Top je žena! Uredno sve napravi. Jednom sam otišla onom kolmanu u petrinjsku jer nije radila, ajme kaj mi je napravio iz novih sandala, rasplakala sam se... A, samo sam htjela staviti gumeni potplat.
prije 14 dana, 20:16
Jednom sam odnijela sandale u Konzum, bile su lijepe, kožne, s remenčićima i nekim cvjetovima na spojevima, počele su mi se klizati i tražila sam da mi dolje stavi nešto protiv klizanja. Dođem ja po sandale, a ono, moje lijepe lagane sandalice postale su teške svaka pola kilograma više. To se nije moglo nositi!!!!!
prije 14 dana, 20:45
Bakandže! 😂😂😂
prije 14 dana, 08:05