Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Bijele hlače

Pozdrav svima! Gdje kupiti bijele poslovne hlače -- koje nisu prozirne --? Obožavam nositi bijelo ljeti, ali svake godine je muka pronaći hlače prikladne za ured, po mogućnosti dvoslojne, ravnog kroja, bez ikakvih zlatnih/srebrnih detalja itd. Naručila sam par hlača iz Zare, Manga ali sve je poluprovidno i više za kavu/šetnju nego posao. Help! 🕊️ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cf57497424fb42c6efceaa47cfd35aa2.jpg)
prije 20 dana, 13:26
Ja imam iz Orsaya bijele,zadovoljna sam Mozda da tamo pogledate Najbitnije je ne kupiti hlace na knap,jer sto su uze to su providnije,logicno
prije 20 dana, 15:10
Probajte na Reservedu i Mohitu ili Zalando i About You, oni imaju sigurno velik izbor i besplatan povrat tako da negdje valjda mora biti. Nikad mi nije bilo jasno za koga rade te prozirne hlače ,:)
prije 20 dana, 15:28
Pretpostavljam da mislite na prozirnost na stražnjici. Mislim da hlače ne smiju biti preuske i da je važno što se nosi ispod. Efekt može varirati od vrlo vulgarnog do jako elegantnog. Mislim da bijele hlače najbolje stoje baš mršavim osobama bez velikih stražnjica, pogotovo ako se radi o poslovnoj zoni. Ne bi baš smjele biti jako debele ako su za ljeto, jer ako je neki deblji materijal, to nisu baš više ljetne hlače jer ćete u njima prokuhati. Bila sam sad na jednom događanju gdje je vrlo mlada djevojka imala bijele hlače na trapez, plavu kratku košulju i štikle. To je na njoj izgledalo preodlično i ništa se nije proziralo, bacim uvijek oko na lijepo odjevene žene. Znači, postoje takve hlače, samo treba otkriti gdje ih kupiti!!
prije 20 dana, 18:38
Ma da, baš to proziranje na stražnjici me muči. Čak i sa gaćicama u boji kože i bez ruba na većini bijelih hlača se i dalje vidi, a to mi onda u poslovnom okruženju (još sa većinski muškim kolegama) izgleda baš neukusno. Imala sam nedavno jedne prekrasne bijele Massimo Dutti, ali sam ja ona žena koja redovno prolije crveno vino ili ufleka nečim masnim pa eto, nazad na početak ,:)
prije 20 dana, 19:50
Da, lijepa odjeća i masna hrana ne idu zajedno! A obično se na svim priredbama svake vrste gdje se treba lijepo dotjerati jede sve nešto masno...crno vino valjda najgore moguće za odjevni predmet...
prije 20 dana, 20:16
Ja imam jedne bijele. Nisu prozirne. Niste napisali veličinu koju nosite.
prije 19 dana, 06:24
Nije ni rekla da zeli kupiti na krpicama.
prije 19 dana, 11:24
Hvala svima na porukama i ponudi hlača od XS do XXL ali da, ne želim kupiti na krpicama, tako da pliz bez daljnjeg javljanja😅. Hlače želim probati prije kupnje, a to na krpicama ne mogu. Navedene dućane gore sam pogledala, hvala! 🥰
prije 19 dana, 16:45
Stradivarius onaj model svecanih-poslovnih hlaca sa remenom..Imam u svim bojama i bijele nisu prozirne ;) Probajte ;)
prije 17 dana, 11:06
Ja sam bijelo prozirno rijesila s ovim ..zapravo sve svijetle ljetne hlace nisan obukla bez ovoga to su me brazilijanke naucile davnooooo ne mogu stavit link evo slija ! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/22a3dc21015f1b695d53a284c53fe75e.jpg)
prije 16 dana, 14:29