Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Humanitarna akcija

Curke (vidim ima i momaka) Mnogo Vas daruje/poklanja stvari koje im više ne trebaju. Gledajući po forumima teme o poklanjanju odlučila sam Vas se obratiti za pomoć . Naime mi u Juturni svaki mjesec pronađemo jednu do dvije obitelji slabijeg imovinskog stanja i darujemo ih stvarima koje su im potrebite. Odlučili smo ovu akciju povećati i proširiti te za to trebamo Vašu pomoć. Bliže se Božićni blagdani i treba reagirati na vrijeme .... treba krenuti još sad da se sve stigne izorganizirati. Kako nam možete pomoći - 1. U svakom gradu ima neka socijalno ugrožena obitelj kojoj treba pomoć svih nas da bi preživjela ovo kaotično vrijeme. mnogo obitelji ima teenager , kojima kao i što sami znate ovo je najosjetljivije razdoblje a nisu u mogućnosti sebi priuštiti novu garderobu zbog teške financijske situacije. Mnoge obitelji su s malom djecom a nemaju ih u što presvući , nemaju bočice i dude - igračke . Prva zamolba je da nas obavjestite o takvim obitejima u vašem gradu . 2. još veća zamolba je da robicu koju ste odlučile pokloniti - više ju ne nosite donirate u humanitarne svrhe. Odnosno pošaljete je nam mi ćemo je razvrstati kome je potrebno što i složiti u pakete i naravno svaki paket će sadržavati ime donatora koji je tu robicu/stavri/igračke donirao. Mi već naveliko u poduzeću skupljamo stavrčice , garderobu , igračke i odlučili smo od svakog svojeg proizvoda koji prodamo donirati 5 kuna u te svrhe . Ako ima zainteresiranih da nam pomognu u ovoj akciji bilo bi nam drago da nam se jave kako bismo sve izorganizirali na vrijeme. Bilo donacijom u robici ili informacijom o potrebitoj obitelji . Svaka pomoć je dobro došla. Unaprijed hvala krpičari ! Pozdrav Juturna [:smijesi]
2013 10 17
Mislili smo darivanje obaviti prije Božića da bar malo radosti unesemo u domove. Ukoliko ima onih koji bi s nama išli na darivanje i takva pomoć je dobro došla.
2013 10 17
Da malo olakšam : možete donirati garderobu svih veličina, igračke ,opremu za bebe , stare mobitele koje ne koristite .... samo nam se javite u inbox i dogovorimo se oko detalja :) sve čega se sjetite da vam je višak i da ne upotrbljavate! Ukoliko bude onih koji su spremni pomoći u novcu uputiti ćemo ih direktno na potrebite obitelji da to obave sami Hvala i oprostite na gnjavaži
2013 10 17
Ja bih mogla donirati nesto robe sto mi ne treba vise ali bih i htjela biti sigurna da ce to doci u stvarno one obitelji koje treba jer mi ide na zivce kad npr neka obitelj na tv-u trazi pomoc jer nemaju novaca a iza njih je nova plazma i kozna kutna garnitura. To nemam ni jakoja radim i mucim se da sve pokrpam. Dakle rado cu poslat robe i igracaka ali zaista potrebitima!!
2013 10 17
Ovako ti mi radimo dobijemo informaciju (to radimo već skoro godinu dana od prošlog Božića) Onda provjerimo stvarno stanje obitelji kako žive , gdje žive - otiđmo do njih porazgovaramo i onda vidimo je li to slučaj za donaciju. Ako je napravimo pakete i otiđemo te im uručimo. Bilo bi nam drago ako biste išli s nama da vidite kako to funkcionira [:zaljubljen] . Od naše prodaje mi stavljamo na poseban račun novac i onda kad se dovoljno skupi damo i tu donaciju ili u ruke ili uplatom na račun obitelji. na ovo nas je potakla priča jedne naše zaposlenice prošle godine o jednoj obitelji iz Karlovca koja je stvarno živjela u nemogućim uvjetima . Bez struje i vode s malim djetetom.
2013 10 17
Ako je tako onda ću rado donirati!!
2013 10 17
Svaka pomoć je dobrodošla i posebna je :) jer pokazuje da ljudi imaju veliko srce :)
2013 10 17
Meni se javi na mail da ti i ja nešto pošaljem,naći ću neš robe i igračaka!:)
2013 10 17
Hvala dragi krpičari :) sad ću vas sve zabilježiti i javiti Vam se i naravno poslati Vam slikice darivanja :) hvala Vam što imate veliko srce :)
2013 10 17
Okej. :)
2013 10 17
I meni se onda jos javi da se dogovorimo! Lp
2013 10 17
Može :) Hvala
2013 10 17