Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako kontaktirati korisnicu koja se dugo ne pojavljuje na krpicama?

Našla sam savršenu haljinicu iz snova i treba mi hitno za jedne svatove... Cura koja ju prodaje ima samo taj artikl i više od šest mjeseci se nije ulogirala :( Šaljem joj poruke ali ne odgovara.. Pozna li netko korisnicu MAJABOO iz Rijeke? Pliz... [:tuzan] Nema nikakav drugi kontakt na profilu...
2013 10 28
pitaj one cure koje su s njom suradjivale iz povratnih informacija...one imaju njen broj moba ako su slale tiskom. a ako nema povratnih i samo taj jedan artikl na profilu....onda je vjerovatno odustala od krpica.
2013 10 28
pa naravno da ne odgovara zena kad se 6 mjeseci nije ulogirala [:smije] [:smije]
2013 10 28
ja mislim da neces na kraju nista postic,te ti je najbolje potrazit nesto drugo!! [:smije] 6mj. je stvarno dugoooo [:hihot] kao sto je rekla daisy,odustala od krpica!!
2013 10 28
Ma cura ni nema povratne informacije, samo je tu jednu haljinu stavila.. vjerojatno je odustala, da :( Uf, baš mi je žao :( Minnie, možeš mi poslati dimenzije u inbox? Dužina i opseg grudi i struka? Hvala :)
2013 10 28
hmmm.... cura nije logirana, ima taj jedan artikl i niti jednu povratnu...pa iskreno na tvom mjestu ne bi baš, bolje si pogledaj možda neka druga ima sličnuili istu ..ipak nije baš ni malo novaca u pitanju..no na kraju..cure ni nema [:smije]
2013 10 28