Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Tisak paket - poslan, šifra kaže da je zaprimljen, na kiosku ga nema

Drage krpičarke, imam jedno pitanje, možda koja od vas može pomoći sa konkretnim odgovorom. Poslala sam paket 28.10, i primateljica mi tvrdi da paketa nema i ne postoji. Ukucam šifru koju sam joj poslala meni piše paket zaprimljen. Ona tvrdi da je bila na kisoku par puta ovaj tjedan i da je djelatnice uvjeravaju da ga nisu zaprimile ni pod tom šifrom ni pod tim imenom. Jeste kad imale takvu situaciju? Poslala sam im mail, pošto je radno vrijeme na telefonu govoto do sutra. Zanima me što da radim i što mogu očekivati od Tiska?
2013 11 07
Mozda laze cura da ga nema a podigla ga je...
2013 11 07
a jesu munjeni
2013 11 07
imala situaciju baš prije nekoliko dana, žene na kiosku tvrde da ga nikad nisu zaprimile, web govori suprotno. odjednom nakon tjedan dana vidim da ide nazad pošiljatelju, na što sam pukla i poslala mail na njihovu službu za korisnike. sutradan vidim vraćaju paket k meni, primatelju, međutim poslala sam im još jedan mail i zatražila hitno objašnjenje. javili su se da ispravljaju grešku i paket vraćaju meni. gdje je bio i što su radili tih tjedan dana nemam pojma. znači, šalji ima mail i zatraži hitno rješavanje! [:smijesi]
2013 11 07
bilo je već takvih slučajeva ovaj tjedan. bilo je tema na forumu.
2013 11 07
da ga je cura podignula, pisalo bi kad ukucaš šifru: paket predan primatelju...ja mislim da se tetama neda potruditi naći ga..vjerujem da je unutar kioska.
2013 11 07
Meni prijateljica radi na kiosku i imali su situaciju sa paketom prije neki dan.Žena je par puta dolazila na kiosk po paket jer je mobitelom dobila poruku da je paket na kiosku.Oni su joj uporno govorili da nije,dok ga nakon 6 dana nisu našli ispod pulta!! Eto,i to se događa. [:sokiran]
2013 11 07
Hvala svima na info, poslala sam mail gdje sam sve detaljno objasnila i tražim rješavanje. Koliko vam je trebalo da odgovore? Mislim da nije moguće da je preuzet a da to nije zabilježeno, pisalo bi preuzet kad ukucam šifru!
2013 11 07
hahahahaha kockica, sad si me nasmijala :)))
2013 11 07
Iskreno po tom pitanju sam i ja zbunjena. Do sada sam uglavnom samo kupovala, a tek nedavno sam se upustila u svoj mali profil s malo artikala (za početak). Eto jedan paket s hlačama (plačenim i baš im se veselim - nadam se da neću plakati ako ih izgube [:place] ) čekam već 2 tjedna i stalno mi piše da je u distribuciji prema primatelju ....pa sad nisam baš na jugu Afrike ????? [:sokiran] Čini mi se da su ipak ovi na pošti malo ozbiljniji, možda griješim????? A da mi napišemo jedno kolektivno Tisku ....sve mi se čini da zbog nas dobro posluju [:smije]
2013 11 07
Sve obavljam preko Tiska, bila sam na pošti svega par puta. Tisak mi je isplativiji i praktičniji, do sada nije bilo nikakvih problema. Nadam se da će se i ovo riješiti. Ne znam , možda bi i ti trebala poslati mail sa upitom? Ili cura od koje si kupila pa da saznaš na čemu si.
2013 11 07
meni su odgovorili tek nakon drugog mail-a, znači sljedeći dan. :)
2013 11 07
Dobro, nisi dugo čekala. Na koji si mail slala?
2013 11 07
Kakve revne djelatnice! Jeli bilo čitavo to što si primila u paketu? Gamad! Merci na linku, budem pročitala. Poslala sam mail, sutra zovem, mora biti negdje.
2013 11 07
pproti Ja bi im na tvom mjestu raketu poslala
2013 11 07
1 2