Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Refund/ povrat novca

Imam jednu situaciju x2 pa me zanima vaš stav o tome. Naime , što bi radili u situaciji da vam kupljene stvari nisu stigle? Dali je u takvim situacijama poželjno da prodavač vrati novac s obzirom da ste uredno platili a niste dobili kupljeno?
2013 01 21
Pa ako je prodavac poslao i napisao vrijednost paketa njemu ce se ti novci isplatiti ako je paket izgubljen tako da bi definitivno trebalo kupcu vratiti novce.
2013 01 21
Ako ti je prodavačica slala spreporučeno dobila je onaj kod s kojim može pratiti gdje se pošiljka nalazi,pa neka pokuša to,ode u poštu i vidi gdje je zaglavio taj paket,ako ga je pošta izgubila njihovo je da plate navedenu cifru vrijednosti paketa prodavačici i onda neka ti vrati novce,jel ako je ona uredno poslala,a ti uredno platila onda je samo kriva pošta koja treba isplatiti paket,pa se vi onda raskesurajte hoče li cijela cifra ići tebi ili če te pola pola,jel realno gledano i ona je izgubila.Ali ako paket uopče nije niti poslala onda je njena krivica,prevarantica je i mora ti sve vratiti naravno u koliko bude toliko ljubazna [:smije]
2013 01 21
Vratiti novac.Mislim i ako se posiljka zagibila neko mora snosit odg.ali ipak ne ti.Mislim da je ok da se vrati novac .
2013 01 21
Na koji način je slano? Jel ti prodavač možda poslikao potvrdu da je poslao? Jer, ako imaš dokaz da je poslano, onda treba ići u poštu i vidjeti gdje je zapolo. Ako nemaš, onda valjda slijedi natezanje oko slanja, vraćanja novaca...
2013 01 21
Prvoj je slao tata, pa nema računa iz pošte, naravno ne može se ništa.Kaže poslano preporučeno. Druga je slala obično, iako se takvo nismo dogovorile, paket također nije stigao ( što me ni ne čudi jer se masovno kradu obični paketi.) I sad mene zanima, kako da ja uopće znam da je poslano? Ispadam babaroga jer tražim novac, a svoje nisam dobila.
2013 01 21
traži novce ti si platila, pitanje je da li je poslano
2013 01 21
Iskreno u ovoj situaciji si u pravu jer u slucaju br 1 poslano ali nema nikakvog pisanog dokaza iz poste jer je tata bacio racun?! Naivan i glup izgovor, a 2 slucaj dogovorili ste se da salje preporuceno, a curka poslala obicno - prije bi rekla da nije ni poslala pa sad izmislja. Ja saljem iskljucivo preporuceno i to cim mi sjednu novci taj isti dan saljem, imam srecu da mi je Posta blizu i jos k tome potvrdu o slanju posaljem u inbox.
2013 01 21
Onaj prodavač kojem je u interesu da mu kupac bude zadovoljan i da mu plaćeno stigne na kućnu adresu slati će preporučeno i nikako drugačije, te sačuvati potvrdu dok kupac ne javi da je paket stigao na odredište. [:smijesi]
2013 01 21
Ja sam mislila da svi šalju preporučeno, da se to smatra "pod obavezno" .Ova prva mi je rekla da će mi vratiti novac( to je bilo prije 2 tjedna) a druga još nije smislila što će. Joj, trebalo bi napraviti popis normalnih ljudi,koji normalno šalju i samo od njih kupovati, ovo više nema smisla. [:ljut]
2013 01 21
Ako nemaš nikakvog dokaza da je poslano, traži povrat novaca i ostavi negativnu informaciju.
2013 01 21
Jesam ,jedna je pristala, ali već 2 tjedna ni a ni b od nje, druga je danas pobrisala sve artikle i sprema se valjda otići sa stranice.
2013 01 21
Boze cega sve ima...
2013 01 21
Meni tata donese račun kad ga pošaljem u poštu haha :D Ja sam slala više obično nego preporučeno i sve je stiglo gdje je trebalo. Znači osim u slučaju da imate stvarno retardirane poštare, vjerovatno da osoba nije ni poslala. Ja posaljem račun o slanju pa mislim da nije moja krivnja ako se negdje zagubi paket.
2013 01 22
Bravo za tatu [:smijesi] Ah, nema računa-nema dokaza o slanju.Ma sama činjenica da je nakon moje poruke o povratu novca obrisala sve artikle mi je odgovor sam za sebe.
2013 01 22