Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

tehnički problemi i njihovo popravljanje

Dakle ovo je stvarno već prevršilo svaku mjeru pa eto moram vas pitati imate li takvih problema i kako to možemo riješiti. Svako malo mi pri uploadanju slika stranica počinje štekati, a slušam sva pravila koja su napisana na stranici i imam brz mobitel. No, usprkos tomu svaki put mi treba sat vremena za postaviti jednu sliku. Ne bih ni prigovarala oko toga da unazad 3 dana ne mogu postaviti oglas zato što se veličina robe prikazuje prvi put kad izaberem i onda stisnem gumb 'sljedeće' i kaže mi da ne mogu dalje jer nisam izabrala veličinu! I onda sve veličine nestanu i pojave se tri crtice (---).Izgubim 20 min života po 5000 puta dok to probavam.. Kako obavijestiti administratora o tim greškama koje su zapravo kap vode u oceanu po čemu bi se ova stranica trebala popraviti i imate li vi sličnih problema?
2014 10 04
da...malo te hoće mučiti nekad ... [:tuzan] treba imati strpljenja
2014 10 04
Pričaj mi malo o tome. [:znoji] Koma!!! Ja najviše problema imam s porukama, tj. s čitanjem istih. [:frustriran] [:ljut] [:znoji]
2014 10 04
Mene opet izbacuje sa stranice,poruke koje ja posaljem su "neprocitane" pa kaze da imam poruku-svoju! Adminka ne odgovara kad ju nesto pitas.
2014 10 04
Meni isto tako- poruke koje ja pošaljem mi se prikažu kao nepročitane. Što se tiče uploadanja slika, jučer i danas kada sam stavlja artikle, jako mi se brzo sve učitalo, nisam mogla vjerovati, jer inače mi šteka pogotovo ako stavljam 5 slika.
2014 10 04