Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Je li buttcrack novi duckface?

Pišem iz perspektive munjenog i zbunjenog, osobe kojoj "licoknjiga" služi za poruku ljudima koje ne viđam na dnevnoj bazi, za čitanje kakvog zgodnog članka ili feeda, ili za zalijepiti povremenu pišuriju koju iskopam na netu. I koja je u svijet fejzbučenja ušla relativno kasno i na nagovor par dragih ljudi. Mišljah da i drugi rabe Zuckerbergovo čedo u te neke, kao društveno-ugodne svrhe. I onda štok i vjeverica. Sve više poznatih počinje po "zidovima" keljiti slike iz kategorije "ne ponovilo se" i "nemam pojma,bio sam pijan,valjda je punoljetna". Pa me u ranu zoru, ponedjeljkom ujutro, znao dočekati nečiji batkrek,koji ispada iz 2 broja premalih hlača, slučajno odlutala grud(i ženska,a bogme i muška)... Lica nigdje. Onako, zagrljenih frendli faca ni od korova. Pa se , s obzirom na broj poispadanih guzova pri noćnim lutanjima,pitam, je li batkrek novi dakfejs? Možda sam ja zastarjela i omatorila pa neznam za novu modu [:smije] Ali evo,ekipa kao da se natječe tko će goru sliju staviti. Nema više "ja poziram ,uređena za izlazak". Sad je u điru "ja se uneredila i nemam pojma tko je ovaj do mene koji mi provjerava mliječne žlijezde". I čovjek,moj domaći obični,mi se svojedobno znao žaliti da su ga znali dočekati takvi "veseli" feedovi članova šire obitelji. Pa onda škrgut zuba kad se takvoga odfrenda. Događa li vam se da saznate o relativno bliskim ljudima više nego što ste kanili? Ili da,na ovaj način ,upoznate kolegu/susjeda...poznanika, "bolje" i privatnije nego što ste očekivali? Eto,mene je jedna subotnja slika nagnala da zabludjeloj djevi,uvjerenoj kako stane u L hlače, kupim neke 3 broja veće. Čisto da ne lovi odbjegle gluteuse po netu.
2014 10 09
Ja bi s tvojim talentom pisala za neke novine [:kesi] ovo je pozitivan komentar [:smije]
2014 10 09
kad vidim buttcrack ,sjetim se bivšeg kolege koji govori " SPARKIRAJ MI BICIKL" [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2014 10 09
ti si kraljica hahahahahahahahahha daj pokreni svoj blog #čudnoavata čuda cukerberga" [:smije] predobro, ja još nisam na batkrek naletila... hmmmm
2014 10 09
a di je slika? ;)
2014 10 09
Hvala cure [:zaljubljen] Nije dosta što sam bolesna ko pas+ radim s temperaturom,nego mi uleti i taj čudnovati guz na fejs. [:smije] Dođe mi da im svima za rođendane pkupujem izolir traku,neka nalijepe preko tog područja.
2014 10 09
I ja glasam za blog,jako mi se sviđa stil pisanja,svaka čast,pogotovo mi se sviđa štok i vjeverica [:smije] [:smije]
2014 10 09
Jazmal, blože sačuvaj, da spornu sliku još ovdje lijepim... Da curama uništim ručak. [:smije]
2014 10 09
Maco,štok i vjevericu sam bahato maznula s nekog komentara na indexovom forumu...Ili tako nešto.Nije moja kovanica. Ja je samo cijenim.
2014 10 09
cudne ti frendas, za pochetak [:smije]
2014 10 09
dzukelo lazljiva. sacu te odfrendat fejs tu fejs. stok i veveritzu. [:sokiran] [:smije] sram te i stid bilo [:smije]
2014 10 09
[:hihot] ja san u vjeverici
2014 10 09
blogme i ja, ako me sad nie slagiralo [:smije]
2014 10 09
Cipka,nisam znala da ženska ima navadu davati rektum na uvid. A još gore me "štokirao" frend koji je svoj muški dekolte stavio na izvol'te na istoj društvenoj mreži. I onda će biti plač i škrgut zuba kad mu se kod kuće pojavim sa grudnjakom na poklon. Što te je štokiralo oko vjeverice?
2014 10 09
ponavljam, ti svaku budalu zfrojndas [:smije] pre nego sfatis da im hajlajt dana biva moonanje nesumnjajuce zivalji [:smije] a onda veveritza, a stok koshta [:smije]
2014 10 09
1 2 3