Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Polaganje...

Pozz,planiram krenuti u autoskolu.. pa me zanima dali ste vi ucile prije upisa malo propise ili ste uspjele nauciti na predavanjima i u 2 tj kojih imate slobodnih prije predavanje za ucenje..?!
2015 03 17
Mislim da ti učenje prije nije potrebno... Osobno sam sve popamtila na predavanjima jer je u pitanju logika, a brzopletost te može zeznuti... Znači sve je na tebi i pažnji [:zaljubljen] . Ponoviš si ispite(meni dali za doma, preko mail-a) svaki dan nakon predavanja da popamtiš ta neka "zeznutija" pitanja i to je to. Vjerujem da će ti ostati i kod njih nekoliko dana za rješvanje ispita, ovisno o predavaču.
2015 03 17
Zadaci sa raskizjima su ti najbitniji... tu nemoj kiksati..
2015 03 17
hvala vam cure [:poljubac] ja sam si mislila da naucim prvo pa da se onda idem upisati.. ali mislim da to nije potrebno :)
2015 03 17
...učiti nešto bez razumijevanja i napamet nema smisla... aškola nije štrebanje, treba razumijeti, baš kao i matematiku...imaš pravila, definicija, ali badava ti ako ne znaš primjeniti... počni ispočetka,uči s razumijevanjem i svakao uključi logiku, koncentraciju... ispit ima trik pitanja, dobro čitaj..dobro kažu- sva raskrizja moraju biti točna za prlaz... max bodova 120, za prolaz 108 bez da fulaš ijedno raskrizje... i upamti: uspiju oni najuporniji, a ne najpametniji [:smijesi] ...sretno [:smijesi] ... ako ćeš trebat bilokakvu pomoć kad budeš polaznik, obrati mi se, spremna sam pomoći [:smijesi]
2015 03 17
happygirl-hvala na podršci [:poljubac]
2015 03 17
A kako bude na ispitu iz vožnje?
2015 03 17
Ja lani krenula i ako si redovita na predavanjima zapamtit ćeš [:smijesi] Nisam učila uopće za ispit ali sam vježbala na HAK-ovoj stranici testove. Prošla sam iz prve,no vidjela sam da su neki ponavljali i par puta. Od nas 25 samo jedna cura i ja smo prošle i to smo rješavale pomalo cca 40 min znači svo dostupno vrijeme dok su svi drugi izašli nakon 15ak min. Tada sam se u sebi pitala zar smo jedino ova cura i ja glupe da tako pomalo rješavamo ali ne u tome i je caka. Svako pitanje pročitati jako dobro pa čak i par puta i ako neznaš ostavi otvoreno i rješi ona šta si 100% sigurna i kasnije se vrati na ova druga. Imala sam zdrastvenih problema u međuvremenu tako da sam morala pauzirati ali evo sad nastavljam s vožnjom i još malo malo pa ispit [:zaljubljen] Samo pomalo i nemoj paničariti...smireno kroz cijelu autoškolu i položit ćeš [:smijesi] Sretno [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2015 03 18
hvala svima [:poljubac] [:hihot]
2015 03 19