Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Nestaju mi artikli s profila :/

Shvaćam da administrator briše prodane artikle ili slike s interneta. Nije neki veliki problem, ali svejedno me zanima kako to ide na ovoj stranici. Jer da bih poslikala neki artikal i prebacila to sve na kompjuter, stavila na stranicu itd. iziskuje puno vremena. Slike nisu s interneta već moje privatne i stvarno mi nije jasno zašto mi svako malo nestane artikal. Stvar je u tome da ne primjetim tko zna koliko vremena i onda bih još to sve trebala ponovo slikati da bih vratila artikal u prodaju. [:pospan]
2015 03 23
Možda krivi (lažni) tagovi?
2015 03 23
Drage cure, dala sam jednom curi podatke (IBAN, ime i prezime), koja mi je od početka bila sumnjiva jer nema niti jednu povratnu. Na kraju je odustala od kupnje, pa me sad zanima da li ona može ikako to zlorabit? :D
2015 03 23
Ne znam uvijek me zezaju ti tagovi, nikad nije dovoljno kad napišem tag, dva ili tri, vraća me natrag, pa moram izmišljati kojekakve tagove, ne kužim se dovoljno u ovaj site, ali nikad nisam pisala stvari tipa "zara" "stradivarius" i sl tagove na artikle koji nisu pripadajućeg branda. Meni bi uredno obrisali artikal za koji uz vlastite slike stavim i sliku s web shopa jer mi se neda još i oblačiti i naslikavati u haljinama npr ili sa šubarom na glavi konkretno, tako da sada stavljam linkove gdje se to može pogledati, ali sada mi nestaju i oglasi s isključivo mojim slikama :/ pa me zanimalo po kojim se to kriterijima briše, osim tih slika s neta.
2015 03 23
Hvala puno na linkovima, ne snalazim se baš na ovoj stranici [:poljubac]
2015 03 23
Rekla bi ti da pogledaš duge oglase kako cure stavljaju ali obzirom da se krše pravila neovisno o tome nemoj... Ono najvažnije je naslovna slika ne smije biti s neta, čak ni u kolaž kombinaciji, kolaž smije biti 2 slike u naslovnoj, reklame se brišu(tipa "zavirite" i sl), ako je na slici više artikala to je lot i cijena iznosi za sve artikle na slici ne pojedinačno, krivi tagovi. Dakle griješiti se može i sa svojim slikama.
2015 03 24
Zašto brišeš slika koje si uslikala? Ostavi ih, sve dok isti artikl ne prodaš...
2015 03 24
Dakle tvoj slika i slika s weba ne prolazi, to se briše, dakle u naslovnoj kako god da kombiniraš trebaju biti samo i isključivo tvoje slike. Dapače linkovi u opisu artikla su dobrodošli radi toga se oglasi ne brišu.
2015 03 24