Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tražim kvalitetan i pristupačan frizerski salon (Zg)

Bok svima! :) Studentica sam i želim se po prvi puta farbati (imam poludugu kosu; gornji dio kose bih malko potamnila, a na donji bih stavila flamboyage pramenove), no ne znam ni jedan frizerski salon u Zagrebu u kojemu bi cijena ovoga bila do 300kn, a da cure stvarno znaju napraviti svoj posao. Baš sam pronašla neki frizerski gdje mladi do 25 godina imaju 50% na pramenove i pitam koliko me izišla cijena za ovo navedeno, a ženska kaže 500kn (što znači da je to inače 1000kn!!!). Meni je to malo previše za studentski džep pa ako imate bilo kakva saznanja i iskustva, bila bih vam iznimno zahvalna! [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:poljubac]
2015 04 10
svi bi sve za kunu. to sto hoces kosta.
2015 04 10
dođeš fino u Umag i tu platiš 200 kn koliko sam ja [:hihot] [:smije]
2015 04 10
sad na to pranje/sisanje/frizuru dodaj bojanje u tamniju cijele kose i na to pramenovi flam .. [:smije]
2015 04 10
Ja na kosi nikad ne stedim, pa mi nije tesko (makar ni nemam [:hihot] ) odvojit ni 500 kn [:smije]
2015 04 10
ne gledaju oni jesi ti student ili nisi,ak moš platiš,ak ne via
2015 04 10
Cipelitza, nisam napisala za kunu (čitaj bolje), nego da je cijena pristupačna studentskom budžetu (ispod 300kn ni ne očekujem da ću proći). Ivana, hvala puno. :) Baš ću si proučiti pa ću im se javiti ako se odlučim. :) Kao što sam napisala, prvo mi je farbanje pa baš skupljam samo pozitivna iskustva. [:zaljubljen]
2015 04 10
majo, to sto si studentica znaci sto? da nemas? da si socijalni slucaj? ostala bez posla a djecu doma trebas hranit? aj sidji s oblaka. ak si nemres priustit, onda ne fantaziras. ili zasuces rukave i zaradis si frizuru kakvu oces. nema tu neke mudrosti. studentica si, nisi nesposobna za rad. u frizeraju ne postoji "ja bi malo farbala" i "par pramenova izvukla, al eto bas flamboyage". nema veze kaj ovo zadnje ne znam ni pravilno izgovorit. duso, materijal kosta jednako, bilo da iz crne u belu ides bilo da bi nijansicu koju samo tvoje oci vide mijenjas. proces traje jednako dugo, neko stoji iznad tvoje glave i slusa tvoje idejice i pokusava ih prehitit u stvarnost. za tristo kuna? [:sokiran] [:smije] tolko kosta posteno pranje/sisanje/cetka.
2015 04 10
Prijateljica je farbala u HairConcept (flamboyage pramenovi) i izišlo ju je 250kn. Nikakvo šišanje, feniranje, ni slično, nego samo farbanje. Prekrasno joj je bilo, ali sam mislila da ako bi tu još išlo ovo moje farbanje, da bi to opet bilo oko 500kn. Tako sam i mislila da će se kretati cijene, no eto, pomislila sam da ima nešto gdje uvažavaju studente [:smije] . Postoje takvi kafići, dućan i svašta nešto pa eto, vrijedilo je pokušati. :)
2015 04 10
pa idi, sta pitas ako znas.
2015 04 10
za 500 kn ako daš onda znaš i da će ti to napravit kako treba.
2015 04 10
Cipelitza, ne zanima me tvoje mišljenje o studentima. To ne znači da nemam, ali znači da živim u drugom gradu i sama si sve financiram. Također, radila sam kao studentica do prije mjesec dana, ali sam doživjela ozljedu na poslu i sad ne mogu raditi. Iz tog razloga tražim nešto povoljno. Ako ne znaš ništa osim vrijeđati, doviđenja!
2015 04 10
pikaj po stranicama tipa crno jaje, kolektiva.. voteva .. s popustima. al racunaj na to da popuste daju oni kojima biznis ne ide. a zna se zasto nekima ne ide, a nekima ide. [:smijesi]
2015 04 10
Realno ti je Cipelitza dobro rekla,i ne vrijeđa,nego nam nije jasan smisao otvaranja teme. Cijene su takve kakve jesu,možeš platit ili ne možeš,iz nekog razloga to toliko košta koliko košta. Ja bi si keratinke stavila,pa ne mogu jer je oko 2000kn i nisam student a radim...i dobro,ne mogu,napravit ću nešta drugo.
2015 04 10
majo, ni mene ne zanima cinjenica da si ti student. i da na konto toga izvodis bijesne gliste. pa sta? ako netko vrijedja, onda vrijedjas ti. frizere koji se trebali kilavit satima nad tvojom glavom i zeljama za 300kn delat posao koji u materijalu vodi i struji vec kosta vise. vrijedjas sve kojima nije problem dic guzicu i zaradit si to sto si zele, a medju njima ima i studenata. ponavljam, to sto si student ne znaci da imas posebne potrebe ni da si socijalni slucaj, dijete drago. [:smijesi] zaradi pa fantaziraj. ili kukaj, pa ce familija skupit i udijelit ti. ne ocekuj frizera da ti poklanja ista. ko si mu ti?
2015 04 10
1 2 3 4