ne na sunce jer na suncu hoće uzegnuti, pogotovo ak se radi od samo od prosušenog...kondenzacija-ovo-ono, ja svoje teglice poslažem na stalažu, ( na balkonu ) nisu na suncu, ali budimo realni, nije im ni hladno sad :D
povremeno promješam [:kesi]
kad imam vremena, poskidam poklopce i zavezem guste lanene krpe , da ne mogu upadati živine (komarci, mušice isl) čisto da isparava ta voda koja je ostala u biljkama, a prek noći vratim normalni pokopac, to mi je palo na pamet, nisam nigdje pročitala, ali se pokazalo ok.
dodavanje ekstrakta ružmarina ovisi o količini macerata a tu dolazi matematika...
Kod Stribora sam pročitala da je odlična kombinacija:
0,1-0,2% CO2 ekstrakt ružmarina + 0,05-0,1% prirodnog vitamina E pa računaj ovisno koliko macerata imaš.
E da, i ulje sjemenki borovnice je odličan antioksidans, ima puuno E vitamina, samo njega dodajem u finalni proizvod, žao mi ga je potepati na cijeli macerat [:hihot]
ne na sunce jer na suncu hoće uzegnuti, pogotovo ak se radi od samo od prosušenog...kondenzacija-ovo-ono, ja svoje teglice poslažem na stalažu, ( na balkonu ) nisu na suncu, ali budimo realni, nije im ni hladno sad :D
povremeno promješam [:kesi]
kad imam vremena, poskidam poklopce i zavezem guste lanene krpe , da ne mogu upadati živine (komarci, mušice isl) čisto da isparava ta voda koja je ostala u biljkama, a prek noći vratim normalni pokopac, to mi je palo na pamet, nisam nigdje pročitala, ali se pokazalo ok.
dodavanje ekstrakta ružmarina ovisi o količini macerata a tu dolazi matematika...
Kod Stribora sam pročitala da je odlična kombinacija:
0,1-0,2% CO2 ekstrakt ružmarina + 0,05-0,1% prirodnog vitamina E pa računaj ovisno koliko macerata imaš.
E da, i ulje sjemenki borovnice je odličan antioksidans, ima puuno E vitamina, samo njega dodajem u finalni proizvod, žao mi ga je potepati na cijeli macerat [:hihot]