Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

MIA DAMJANKOVIC Nije Kriva za Prevaru - MATEA MARKOVIC DA!!!!!!!

Njezino ime i podaci su bili zloupotrebljeni od poznate prevarantice MATEE MARKOVIC. MATEA MARKOVIC mi je preko profila mm1888 (sada blokiranog) trebala prodati Huawei p9 Lite za kojeg sam uplatila 500Kn na "njezinom" racunu. Telefon nikada nije ni bio poslan ni jos manje stigo. A taj Racun je bio na ime Mie Damjankovic. Mia mi je uplatila malo prije200Kn na racunu, tako da mi se ipak dio para vratio. Tvrdila mi je preko sms da ce sve napraviti da mi budu vracene i ostale 300 Kn od njene (bivse?) prijateljice Matee.. Nisam ja kriva ako me neko vuko za nos i mucio svakodnevno sa porukama i sms-ovima na ime Mie i ja sam reagirala trazeci natrag ukradene pare. Sad se barem to razjasnilo, i ispricavam se i Miinim roditeljima, jel ako sam njih kontaktirala preko Fb-a, to je samo jel sam bila ocajna i nadala sam se da se barem tako nesto promjeni. Tako je na kraju i bilo. A i ne tice me se vise ni ko je ko ni sta, nego sutra do 10 ujutro na mom racunu treba pisati i +300Kn. I to je to.
2017 03 06
JAVNE ISPRIKE SU UVIJEK DOBRODOSLE... ;)
2017 03 06
izgleda da će Krpice morati zaposliti i detektiva...ima dosta diplomiranih kriminalista bez posla.....
2017 03 06
Gospođo Divna ispričavam se što je moralo doći do ovoga i također zahvaljujem što ste me obavijestili o ovome i što smo napokon Vi i ja stupili u kontakt. Ispričavam se što je moj tekući račun izazvao takve probleme, ali ponavljam nisam znala da se o prevari radi već sam samo htjela pomoći prijateljici u nevolji kojoj je tetka trebala uplatiti novac na račun. Razumijem gospođu Divnu što je tako burno reagirala te kojoj joj je to probleme izazvalo i ispričavam se.
2017 03 06
Dada pa shvatila sam zato kazem. I meni je bila dužna pa uplatila preko nekog drugog, Boga pitaj ako je i tu curu prevarila sto je meni uplatila..I ja radila s njom 😡
2017 03 06
> LornaSabic: > Dada pa shvatila sam zato kazem. I meni je bila dužna pa uplatila preko nekog drugog, Boga pitaj ako je i tu curu prevarila sto je meni uplatila.. Ona studira u tvom gradu
2017 03 06
> LornaSabic: > Dada pa shvatila sam zato kazem. I meni je bila dužna pa uplatila preko nekog drugog, Boga pitaj ako je i tu curu prevarila sto je meni uplatila..I ja radila s njom 😡 Razumijem te, meni još mora isplatiti 3 lokacije koje sam radila, rekla je da će sutra, ali važnije mi je da ova žena dobije svoje novce, a s njom ću ja lako kad se vratim u Pulu.
2017 03 06
> Mia2407: > Ista stvar se meni dogodila, samo što je tetka joj trebala uplatiti jer je ostala bez novaca i ja kao prijateljica i osoba koja je radila s njom u firmi sam htjela pomoći i gospođa Divna je uplatila novac i ja sam automatski njoj dala te novce misleći da je tetka. Koji rok si dala matei za uplatu ostatka? I kad planiras podnijeti prijavu protiv nje?
2017 03 06
Tako je i radile smo skupa, bila mi je dužna 220 kn i cijelo vrijeme se nesto izmotavala dok nisam skuzila da je teži prevarant. Zaprijetila sam da cu joj kontaktirati sve poslodavce mailom i telefonom (radi za puno firmi koje se bave promocijama i koordinira cure) i dala sam joj ultimatum jedan dan i sljedeci dan su novci bili na računu, doduše s tuđeg racuna (rekla je da mi to njena teta uplaćuje). > Sanja8888: > > LornaSabic: > > Dada pa shvatila sam zato kazem. I meni je bila dužna pa uplatila preko nekog drugog, Boga pitaj ako je i tu curu prevarila sto je meni uplatila.. > Ona studira u tvom gradu
2017 03 06
> LornaSabic: > Tako je i radile smo skupa, bila mi je dužna 220 kn i cijelo vrijeme se nesto izmotavala dok nisam skuzila da je teži prevarant. Zaprijetila sam da cu joj kontaktirati sve poslodavce mailom i telefonom (radi za puno firmi koje se bave promocijama i koordinira cure) i dala sam joj ultimatum jedan dan i sljedeci dan su novci bili na računu, doduše s tuđeg racuna (rekla je da mi to njena teta uplaćuje). > > Sanja8888: > > > LornaSabic: > > > Dada pa shvatila sam zato kazem. I meni je bila dužna pa uplatila preko nekog drugog, Boga pitaj ako je i tu curu prevarila sto je meni uplatila.. > > Ona studira u tvom gradu Daj podatke te tetke. Slobodno. A slobodno navedi i kontaktiraj i agenciju za koju si radila preko nje.
2017 03 06
Djevojke, zašto ju niste prijavile? Dovodite se u situaciju da se vas prijavi za prevaru ili podigne privatna tužba, Lorna tvrdi da "po takvom principu radi Matea"... Kako ne shvaćate da bi vi mogle imati problema. Zašto ju štitite? Vaša je moralna i građanska dužnost prijaviti saznanja o prevarama.
2017 03 06
Bez brige ponudila sam vec Divni sve info u inboxu iako zna vec dosta toga o njoj :) a Mia ju poznaje pa ce se ona obračunati s njom.. A sto se tiče firmi, isla sam na blef jer ne znam tocno za koga sve trenutno radi, stalno mijenja poslove
2017 03 06
Svaki puta kad postavim pitanje mii, mia nestane. Kjut.
2017 03 06
> LornaSabic: > Bez brige ponudila sam vec Divni sve info u inboxu iako zna vec dosta toga o njoj :) a Mia ju poznaje pa ce se ona obračunati s njom.. A sto se tiče firmi, isla sam na blef jer ne znam tocno za koga sve trenutno radi, stalno mijenja poslove Ne divnoj. Agenciji za koju si radila a pare si vidila na jedvite jade i na jako mutan nacin. Sama kazes da je moguce da si nehotice sudjelovala u prevari jer su ti pare dosle ni sama ne znas od koga. I murji sa saznanjima.
2017 03 06
Ja nisam znala dokle to seže, danas sam vidjela prije koji sat njeno ime i prezime i povezala. Mislila sam samo da posudi novce pa odugovlaci s vraćanjem itd. ali sam poslije čula jos neke stvari i sad vidim i shvacam sta radi > hanami: > Djevojke, zašto ju niste prijavile? Dovodite se u situaciju da se vas prijavi za prevaru ili podigne privatna tužba, Lorna tvrdi da "po takvom principu radi Matea"... > Kako ne shvaćate da bi vi mogle imati problema. Zašto ju štitite? Vaša je moralna i građanska dužnost prijaviti saznanja o prevarama.
2017 03 06
1 2 3 4