Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako i zašto teme niču i nestaju brzinom većom od svjetlosne?

Mislim na teme koje zadnjih dana otvara korisnica lovezg, u kojima traži besplatnu fotografkinju za svoje vjenčanje, kao i kumu na istome, pri čemu naglašava da samo ozbiljne ponude očekuje u inboxu :o :o :o ,:( ,:( ,:( U čemu je fora, ne kužim. Radi li se o humoru koji ne razumijem, ili stvarnom pitanju, koje također ne razumijem?
2018 02 18
Kaj je čudno to što se na taj način traži kuma?
2018 02 18
Ja sve cekam hoce li iduce biti trazi se zenik;-)
2018 02 18
Na vjenčanju, čak i sakramentalnom, ne postoji zapravo termin kuma/kume. Radi se o svjedoku koji svojim potpisom garantira da je privola (ne znam kako ide procedura kod građanskog sklapanja braka no pretpostavljam da također postoji privola) istinita te još niz drugih stvari poput toga da nije bilo prisile, laži prije sklapanja braka i sl. Kako će kum/a odnosno svjedok to garantirati ako ne poznaje osobu za koju svjedoči? Osim što je zbog toga "čudno" osobno me ne manje čudi kakvo je ponašanje osobe kojoj se "raspalo društvo" do te mjere da nitko koga poznaje ne želi biti svjedokom vjenčanja. Vidjela sam u par navrata tu temu, ne razumijem zbog čega se briše, a zaista me čudi zašto se piše. Na kraju krajeva, zašto ne pitati susjedu, nekoga od rodbine... bilo koga? Ipak, nekako mi se čini da je ovakva vrsta oglašavanja potraživanja kume neka šala :-)
2018 02 18
Znaci, ima zenika! Trazi kumu, fotografa... Mozemo ocekivati da ce traziti jos; vjencanicu, tortu, muziku....
2018 02 18
Ako guglo ne laze, Slovenija je od pocetka 2018. Ponudila mogucnost sklapanja civilnog braka i bez svjedoka. Kao objasnjenje toga navodi se da svjedoci vise nemaju svoju prvotnu ulogu, a koja je (bila) potvrda identiteta mladenaca. Isprike - nisam pravne struke pa postoji mogucnost krivog nazivlja. Rafaela moj pokusaj sale nije isao u tom smjeru, vise smjer sumanosti pisanja i brisanja teme miljon end ziljon puta, pa u tom smislu....a takodjer potpomognuto ovim sto i Teehee navodi....
2018 02 19
Korisnica briše oglas čim netko nešto negativno prokomentira. Ja sam prokomentirala nešto u stilu da mi je neshvatljivo kako netko može toliko ne poštivati nečiji rad ako traži BESPLATNOG fotografa. I naravno, odmah je izbrisala post. Svako malo briše i postavlja jedan te isti oglas da bi bio na vrhu nedavnih tema. Barem sam si ja to tako protumačila.
2018 02 19
Iraira je se uopce nisam nadovezala na tvoj post niti sam pratila tvoj smjer pokusaja sale! Pretpostavljam da ima zenika kada trazi kumu!
2018 02 19
> rafaela1973: > Iraira je se uopce nisam nadovezala na tvoj post niti sam pratila tvoj smjer pokusaja sale! > Pretpostavljam da ima zenika kada trazi kumu! Ma sve 5, ja sam mislila da si se na to nadovezala;) Ima zenika, tako je barem bilo pisalo u jednoj od milijun objava... Koliko sam ja primjetila, brise i kad nema komentara uopce i opet otvara. Moze biti kako je svrha ovo sto Vanna21 navodi, a moj dojam je kako proizvodi suprotan efekt; kod mene svakako...
2018 02 19
Evo da vam ispricam svoje iskustvo. Javila sam se curi da se makar upoznamo pa mozda da joj na kraju i potpisem, potpis manje vise. Cijeli zivot zivim i radim u vjencanjima i bas mi je doslo zao. Tako smo se nasli, ja sam rekla da sto se mene tice ja cu potpisat, ljudi su mi se cinili ok. Jos traze fotografa besplatno, kazem ja znam puno ljudi, platit cu prijatelju nesto sitno pa da imate i to. Zapravo, oni nije da nemaju novca nego su skrti platiti i nije da nemaju nijednu osobu oko sebe pa da im nema tko potpisati, imaju. I kao sve dogovoreno, cut cemo se, saljem ja poruku, odgovora nema i onda vidim nove teme. Tako da mi se sad cini da je curi dosadno u zivotu pa da malo dize prasinu po forumu. I apsolutno mi je jasno zasto ne moze naci nijednu prijateljicu. Ko sto sam joj napisala i na tu temu: pomozi sirotu na svoju sramotu. Eto.
2018 02 19
Ako se ja dobro sicam, napisala je nesto tipa da su se preselili pa ne znaju nikog. Al vjencanje je prigoda di ce ti bar rodbina i prijatelji doc, pa nije isla priko svita. Tako da joj ta prica pada u vodu. Kao sta je netko vec napisao curi je ocito dosadno u zivotu. Korsnica TinTina987 kaze da joj je ponudila, a ova nema ni obraza rec da nece nego i dalje pila ovde po forumu. A kad joj ne o odgovara odgovor, brise.
2018 02 19
Evo opet je obrisala temu, ali otkrila je koji problem ima sa mnom - ni manje ni vise upucavala sam se njenom buducem suprugu njoj pred ocima!!!! Sram me bilo!
2018 02 19
drage moje cure prilično ste me razočarale jer u današnjem svijetu nikome nitko neče pomoči i neznate cijelu priču od Tine .Nabacivala se je mom budučem suprugu te neznate mene i moju cijelu životnu priču.Stoga šutite ili pomognite.Tko zna drage moje u kakvoj čete se situaciji vi nači.
2018 02 19
> Lovezg: > drage moje cure prilično ste me razočarale jer u današnjem svijetu nikome nitko neče pomoči i neznate cijelu priču od Tine .Nabacivala se je mom budučem suprugu te neznate mene i moju cijelu životnu priču.Stoga šutite ili pomognite.Tko zna drage moje u kakvoj čete se situaciji vi nači. :') :') :')
2018 02 19
Zene, sakrijte muzeve i prekrijte im oci jer dolazim!
2018 02 19
1 2 3 4 5 ... 26