Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Svi su novi korisnici krpicama lopovi?!?!?

Dobar dan. Ne znam zar sve mi sta posjedujemo SKUPOCJENE i ORIGINALNE stvari ako smo nove ovdje i nemamo povratnih, smo lopovice? ako ja necu slati pouzecem to je moje pravo valkda, no to me ne cini lopovom. Ja svoje stvari ne moram prodat jos godinu dana, ne turam ih nikome, ali nisam znala da sam lopov ako povratnih nemam. Zene su najveci neprijatelj drugoj zeni, samo da vam se vrijedati, omalovazavati i svadati. I to ponavljam, bez razloga, jer prodajem YSL a nemam povratnih. Eto kako samo mogu bit takva!
2023 11 08
Na tjednoj bazi netko prevari nekoga za Gucci, YSL, LV... Ne znam čemu čuđenje što nitko neće uplatiti 1000€ nekome tko se tek registrirao na stranici koja nikako nije za prodavanje i trgovinu luksuznim stvarima. Tako da bez lupetanja, ne radi se o nikakvom neprijateljstvu. Tek ste došli navodno, a već ispadi... ,:)
2023 11 08
> IvanaLuke: > Dobar dan. Ne znam zar sve mi sta posjedujemo SKUPOCJENE i ORIGINALNE stvari ako smo nove ovdje i nemamo povratnih, smo lopovice? ako ja necu slati pouzecem to je moje pravo valkda, no to me ne cini lopovom. Ja svoje stvari ne moram prodat jos godinu dana, ne turam ih nikome, ali nisam znala da sam lopov ako povratnih nemam. > Zene su najveci neprijatelj drugoj zeni, samo da vam se vrijedati, omalovazavati i svadati. I to ponavljam, bez razloga, jer prodajem YSL a nemam povratnih. Eto kako samo mogu bit takva! Jako ste ljuti za nekoga kome je svejedno da li će prodati ili neće... a i po mom viđenju malo preljuti i "preupuceni" kako to ovdje funkcionira za nekog tko je " tek došao na Krpice". Meni je trebao koji tjedan a i mjesec kao novoj da baš mogu biti tako upućena kako ste vi odmah sada kako mi ovdje reagiramo na "nove" Svi smo mi bili novi i zaradili prvu povratnu... možete nešto kupiti za početak i tako zaraditi povratnu,možete se potruditi pa otići na primopredaju (napisati to u profilu/oglasu da ste otvoreni za primopredaju) nije teško ovdje steći povjerenje a kao i za sve u životu tako i za to treba malo truda I slažem se u potpunosti sa svim napisanih sa @meowzz
2023 11 08
> Mare@@: > > IvanaLuke: > > Dobar dan. Ne znam zar sve mi sta posjedujemo SKUPOCJENE i ORIGINALNE stvari ako smo nove ovdje i nemamo povratnih, smo lopovice? ako ja necu slati pouzecem to je moje pravo valkda, no to me ne cini lopovom. Ja svoje stvari ne moram prodat jos godinu dana, ne turam ih nikome, ali nisam znala da sam lopov ako povratnih nemam. > > Zene su najveci neprijatelj drugoj zeni, samo da vam se vrijedati, omalovazavati i svadati. I to ponavljam, bez razloga, jer prodajem YSL a nemam povratnih. Eto kako samo mogu bit takva! > Jako ste ljuti za nekoga kome je svejedno da li će prodati ili neće... a i po mom viđenju malo preljuti i "preupuceni" kako to ovdje funkcionira za nekog tko je " tek došao na Krpice". > Meni je trebao koji tjedan a i mjesec kao novoj da baš mogu biti tako upućena kako ste vi odmah sada kako mi ovdje reagiramo na "nove" > Svi smo mi bili novi i zaradili prvu povratnu... možete nešto kupiti za početak i tako zaraditi povratnu,možete se potruditi pa otići na primopredaju (napisati to u profilu/oglasu da ste otvoreni za primopredaju) nije teško ovdje steći povjerenje a kao i za sve u životu tako i za to treba malo truda > I slažem se u potpunosti sa svim napisanih sa @meowzz E pa točno tako i ja se slažem👏👏 Svi smo počeli od nule, ali smo onda kupovale, išle na primopredaju, koja zamjena dok se nisu počele skupljati povratne, Sorry ali tako je, ako vam se ne sviđa ne morate tu biti.
2023 11 08
Ne znam šta Vam je tu čudno, nitko neće samo tako uplatiti profilu bez povratne toliki iznos Ja imam dosta povratnih pa još uvijek bude skeptičnih i traže pouzećem, a sad moja je stvar želim li tako slati ili ne 👍🙋
2023 11 08
Ma dajte molim vas, cudno je da zamislite cudno. Sta mene tko ima napadat ako ja necu slati pouzecem? pa nije ni cudo sto je ovdje ovakva situacija kad ste skoro sve zlobnice, pogledajte svaka svoj komentar, svaki bezobraznog tona. Ima opcija primopredaje pa cak i autobus se moze u par sati da dode na odrediste. Ja nisam navela da ne radim primopredaje i da ovdje sam od 9 mjeseca i zamislite dovoljno da vidim kako je ovdje. sve neke pametne jelde?
2023 11 08
Pa vi ste prvi poceli s bezobraznim i agresivnim tonom. 😶 Cuj nju, zena je zeni najveci neprijatelj jer nece uplatit 1000e profilu bez povratnih. Vase je pravo da ne saljete s placanjem pouzecem, ali onda to vrijedi i u drugom smjeru. S obzirom na vas svadljiv nastup ako vam nesto nije po volji, ne cini mi se da cete se dugo zadrzati ovdje.
2023 11 08
> IvanaLuke: > Sta mene tko ima napadat ako ja necu slati pouzecem? pa nije ni cudo sto je ovdje ovakva situacija kad ste skoro sve zlobnice, pogledajte svaka svoj komentar, svaki bezobraznog tona. > Ima opcija primopredaje pa cak i autobus se moze u par sati da dode na odrediste. Ja nisam navela da ne radim primopredaje i da ovdje sam od 9 mjeseca i zamislite dovoljno da vidim kako je ovdje. Tko vas je uopce napao? Uletili ste na forum, nikakva imena, nikakvi screenshotovi nego samo opleli po korisnicama bez ikakvog razloga i onda se čudite što ne odgovaramo ljubaznije. Smiješno ,:)
2023 11 08
Neznam s kim se ti svađaš, to još nisam skužila... Ovdje ima cura koje samo čekaju da netko oglasi dizajnersku torbu i iskeširat će kolko treba, ali daj im malo poštovanja i imaj razumijevanja za njihovu sumnjičavost, ovakav stav i uvrede ti baš nejdu u prilog, ali kao što si i sama rekla, ne žuri ti se prodati a i Krpice očito nisu mjesto za tvoje skupocjenooriginalne torbe, mi još tak nešto skupocjeno i originalno nismo ovdje vidjeli ni kupili, pogotovo YSL. A, simptomatično je za sve vlasnice skupocjenooriginalnihtorbica koje iznose svoje drame na forumu da nas smatraju nižim slojem koji nezna kaj je to, a kamoli kupuje, to mi je fenomenalno.
2023 11 08
Vidim još nitko nije spomenuo idealno rješenje za ovakve situacije - Trustap! Safe and effective! 😉 @IvanaLuke imate plavu ikonicu na profilu, nema potrebe za uzrujavanjem, pročitajte si pravila na stranici. Mr. T. comes to the rescue! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2278ba4cb4e94ecbb798104b23a57311.jpg)
2023 11 08
> IvanaLuke: > Ma dajte molim vas, cudno je da zamislite cudno. Sta mene tko ima napadat ako ja necu slati pouzecem? pa nije ni cudo sto je ovdje ovakva situacija kad ste skoro sve zlobnice, pogledajte svaka svoj komentar, svaki bezobraznog tona. > Ima opcija primopredaje pa cak i autobus se moze u par sati da dode na odrediste. Ja nisam navela da ne radim primopredaje i da ovdje sam od 9 mjeseca i zamislite dovoljno da vidim kako je ovdje. > sve neke pametne jelde? Pa očito nismo pametne ko vi i to apsolutno nije sporno Ali vi ste počeli s napadom,sam nastup agresivan i nezz zašto ste uopće nas ista pitali kad očito nismo pametne ko vi i sve smo redom očito zločeste i zavidne . Evo da sam zločesta onda bi rekla da ste neka blokirana povratnica s novim profilom pa ste zato tako napeti i ljuti ali evo posto to nisam rekla i nedaj bože mislila izgleda da ipak nisam tako zlobna Zbilja ne znam što ste očekivali s takvim nastupom ali smatram da smo još sve do jedne bile čak iznimno i pristojne i sve vam argumentirano dale neki savjet i mišljenje a vi nastavili s uvredama...tako da evo jos ste dobro i prošli
2023 11 08
> ValerijaDM: > Vidim još nitko nije spomenuo idealno rješenje za ovakve situacije - Trustap! Safe and effective! 😉 @IvanaLuke imate plavu ikonicu na profilu, nema potrebe za uzrujavanjem, pročitajte si pravila na stranici. > Mr. T. comes to the rescue! > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2278ba4cb4e94ecbb798104b23a57311.jpg) :') :')
2023 11 08
I tak se nova korisnica ful kuži, vidi kak stvari funkcioniraju, čudo jedno! Vi se cure zafrkvate, ali po mome mišljenju taj mister T bi bio jako dobra opcija u slučaju torbica. Tih ipsilon torbica. I lujki također...
2023 11 08
Dobrodošli na MK!!!!! Neka ste vi nama došli. Dobro je da se širi ženska zajednica. Mora netko prodavati i kupovati malo bolje torbice, ne samo ove trlji-brlji. Ja baš razmišljam da uložim u jednu, ali nisam se još odlučila za brend. Imam neka pitanjca......mogu li fotke svega što imate uz tu torbicu, sve ovo što nabrajate???? Možete i ovdje staviti. Tako ćete biti uvjerljiviji svakom kupcu. I kako to da torbicu odmah niste vratili s računom, tj. zamijenili za odgovarajući model koji vam se sviđa??? Tako je to kad NJIH šaljemo po torbice. Drugi put mu dajte neki kod, fotku, link, bilo što, neka to ponese sa sobom da opet ne zabrlja.....eto, želim vam lijepe kupnje i prodaje ovdje....dobra je ovo stranica....neke korisnice su nemoguće, ali većina ih je ok!!!!
2023 11 08
Pozdrav Zašto ne vratite u trgovinu torbicu? Da bar ja imam takvog muškog da mi može kupiti takve torbice koje dođu kao nekome plaća.
2023 11 09
1 2 3