Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jel moguće da netko laže o ovakvim stvarima?

Dogovorile zamjenu, ja sam svoj paket odmah poslala i strpljiva sam već jako dugo. Gospođa se sada više ne prijavljuje.. Nekako ne vjerujem da laže o ovakvim stvarima, a opet s druge strane - više me ništa ne bi čudilo. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2f81b99d66d8ed8f4c9090f831db7def.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ab998eb6cd21026a328f03056b467eb2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1ab107f4cc509810d54cf99aa31b40dd.jpg) Ovdje sam sve povezala sa jednom svojom privatnom situacijom o kojoj ne želim javno ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/578b71e3cc4d3ae45f1d9461bce7cfb1.jpg)
2023 12 17
Sve je moguće... S druge strane, opisala je proceduru prilično točno, koliko se razumijem u to. Imaš način za otkriti: zamoli nekoga tko ima profil ovdje da joj pošalje upit za te tenisice ili druge stvari uz pitanje u komunikaciji kada bi mogla poslati. Dakle ne zamjenu, već da kupi stvar. Nekako joj u prilog ide i što nije tvoj paket pokupila. No danas ništa nije garancija.
2023 12 17
Dali je doticna na kraju preuzela paket ili nije? Ima svakakvih zivotnih situacija,nije svima bajno Pa ne treba osuđivati u startu Isto tako ima lopova i prevaranata Sjecam se jedne koja se izvlacila da joj je dijete umrlo pa da zato nije poslala pakete,pa budimo realni,u takvoj situaciji ne tipkas po krpicama
2023 12 17
Pokupila je moj paket jer bi se već vratio meni do sada
2023 12 17
Može su ući u kuću uz pomoć policije da si žena uzme svoje stvari, jedino ako je muž isto policajac pa ga kolege štite... Ali, danas su svi puno osjetljiviji na nasilje, pa i kolege. Iako, kad se sjetim onog kojem je slučajno opalio pištolj, pa se cura ubila, da bi na kraju ipak on ubio nju... Duboko se nadam da se ovakve strahote ne koriste kao lažna opravdanja.
2023 12 17
Ma ne treba ulaziti u detalje... Moguće da žena mulja, a moguće je i da ne. U svakom slučaju joj je to blisko na neki način s obzirom da je uopće spomenula tako nešto. Ne znam kome bi takvo što uopće palo na pamet kao izgovor. Kako god, već sam ti napisala, pokušaj izvesti da joj se netko javi za kupnju nekog drugog artikla. Možeš se i meni javiti u inbox.
2023 12 17
Hvala na savjetu, probala sam s maminog profila pa ćemo vidjeti :) Inače, koliko ja znam, majke s djecom u Hrvatskoj su zaštićene bolje od ličkog medvjeda. Prije bi oca nasilnika izbacili iz kuće nego njih dvoje - tim više što ima sudsku zabranu prilaska. Ne znam mjenja li se situacija ako nekretnina / dom glasi na nasilnika, al mislim da to ne bi trebalo mjenjati situaciju pošto su, pretpostavljam, oboje prijavljeni na toj adresi skupa s djetetom te oboje uvažuju jednako pravo na ostanak u vlastitu domu
2023 12 17
> Sunshine27: > Hvala na savjetu, probala sam s maminog profila pa ćemo vidjeti :) > Inače, koliko ja znam, majke s djecom u Hrvatskoj su zaštićene bolje od ličkog medvjeda. Prije bi oca nasilnika izbacili iz kuće nego njih dvoje - tim više što ima sudsku zabranu prilaska. Ne znam mjenja li se situacija ako nekretnina / dom glasi na nasilnika, al mislim da to ne bi trebalo mjenjati situaciju pošto su, pretpostavljam, oboje prijavljeni na toj adresi skupa s djetetom te oboje uvažuju jednako pravo na ostanak u vlastitu domu Krivo znate. Zrtve nasilja (s djecom i bez djece) u Hrvatskoj uopće nisu zaštićene, a kamoli zaštićene bolje od ličkog medvjeda. Kad Vas ili dijete partner natambura, onda ne čekate sud da odrediti tko smije ili je smije ostati u nekretnini, već bježite glavom bez obzira jer svaka minuta duže uz takvu osobu može značiti nove batine ili potencijalnu smrt. A da ne pričamo o suludosti situacija gdje nasilnik živi u nekretnini koja glasi na njegovo ime ili ime njegove obitelji, a žrtva zbog zabrane pristupa ne može uzeti stvari, odnosno treba organizirati posebnu pratnju uz poseban nalog za to. Inače, ne kažem, ovo može biti i prijevara. Vidjeli smo već gdje prevarantice pokušavaju lažirati vlastitu smrt, pa što ne bi i ovo 🤷‍♀️
2023 12 17
> Sunshine27: > Pokupila je moj paket jer bi se već vratio meni do sada To ste sigurni da ga je pokupila, mislim, imate šifru paketa s kojim ste provjerili? Iz njenog obrazloženja zapravo nikako ne možete ni znati hoće li biti u mogućnosti ikako poslati paket. Zbog toga mislim da ona vaš paket nije trebala uopće pokupiti. Kao što vam je odgovorila na poruku, mogla je napisati da bi radije da se vaš paket vrati, jer trenutno ne može ispuniti svoj dogovor. Dobro, bio bi gubitak poštarine s vaše strane, ali što je tu je, ako su takve okolnosti vjerujem da bi i zažmirili na tu poštarinu i ne bi se u vama javila sumnja.
2023 12 17
> Eisen77: > > Sunshine27: > > Pokupila je moj paket jer bi se već vratio meni do sada > To ste sigurni da ga je pokupila, mislim, imate šifru paketa s kojim ste provjerili? > Iz njenog obrazloženja zapravo nikako ne možete ni znati hoće li biti u mogućnosti ikako poslati paket. Zbog toga mislim da ona vaš paket nije trebala uopće pokupiti. Kao što vam je odgovorila na poruku, mogla je napisati da bi radije da se vaš paket vrati, jer trenutno ne može ispuniti svoj dogovor. Dobro, bio bi gubitak poštarine s vaše strane, ali što je tu je, ako su takve okolnosti vjerujem da bi i zažmirili na tu poštarinu i ne bi se u vama javila sumnja. Da, imam najavu na mailu, paket je predan primatelju ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/35e1dcfc2fc0cd8e9ff06e9e91c126c3.jpg)
2023 12 17
Kaze, "bivsi" dobio zabranu prilaska a ona bjezi iz "vlastitog doma". Ako je bivsi onda je vjerojatno (osim ako zena prica zargonski) ili prosla razvod ili su izvanbracnoj pa su prekinili tj "hodaju", po tom ona nema pravo ulaska u stan ako je njegov jer to nije obiteljski dom, ali me buni ovo vlastiti stan, jer ako je njen a njemu izrecena mjera zabrane prilaska onda ona moze u stan slobodno. Ako je u sigurnoj kuci nece vam sigurno odgovoriti barem 2 tjedna jer se "oduzimaju" mobiteli. Sve to znam jer mi je to posao, tako da eto, my two cents. Tesko je nagadat, svasta se ljudima moze dogodit pa probajte jos malo izdrzat.
2023 12 17
Onda ju se može zamoliti da pošalje paket natrag kada bude u mogućnosti, ako i sam paket nije u toj kući u koju nemože ući. Ako se uopće dopisujete sada zbog situacije.
2023 12 17
> Sunshine27: > Hvala na savjetu, probala sam s maminog profila pa ćemo vidjeti :) > Inače, koliko ja znam, majke s djecom u Hrvatskoj su zaštićene bolje od ličkog medvjeda. Prije bi oca nasilnika izbacili iz kuće nego njih dvoje - tim više što ima sudsku zabranu prilaska. Ne znam mjenja li se situacija ako nekretnina / dom glasi na nasilnika, al mislim da to ne bi trebalo mjenjati situaciju pošto su, pretpostavljam, oboje prijavljeni na toj adresi skupa s djetetom te oboje uvažuju jednako pravo na ostanak u vlastitu domu Krivo mislite,nažalost :( Majke,a pogotovo djeca nisu nikako zaštićena
2023 12 17
> Sunshine27: > Hvala na savjetu, probala sam s maminog profila pa ćemo vidjeti :) > Inače, koliko ja znam, majke s djecom u Hrvatskoj su zaštićene bolje od ličkog medvjeda. Prije bi oca nasilnika izbacili iz kuće nego njih dvoje - tim više što ima sudsku zabranu prilaska. Ne znam mjenja li se situacija ako nekretnina / dom glasi na nasilnika, al mislim da to ne bi trebalo mjenjati situaciju pošto su, pretpostavljam, oboje prijavljeni na toj adresi skupa s djetetom te oboje uvažuju jednako pravo na ostanak u vlastitu domu Da je bar tako , volila bih više od ičega ali nije, neznam gdje na kojem području to vidite navedite primjere, obično tako govorimo za nekoga tko stvarno prolazi kako hoće a ne kako smije., u žargonu kažemo zaštićen je kao lički medvjed. Djeca definitivno nisu. Navedite primjere. iz kojih ste donijeli takav zaključak. Jeste li Vi majka i to me zanima, mislim da niste a ispravite me i recite neki primjer gdje je Vaše dijete bilo zaštićeno kao "lički medvjed".
2023 12 17
Teška tema. Mislim da bih čekala, također. Vidjet ćete po njenim povratnim i po ormaru i artiklima događaju li se suradnje i slanja.
2023 12 17
1 2 3 4 5 ... 6