Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koliko vam je bitna brzina slanja?

U zadnje vrijeme malo više kupujem nego što prodajem i sad imam jednu suradnju. Uplatila sam novac u ponedjeljak, prije šest dana, a prodavačica još nije poslala paket. Nije mi to inače jako bitno, ali idući tjedan možda idem na put i neće mi biti zgodno ići po paket. Također, prodavačica je rekla da će paket poslati prije dva dana kad smo se čule, ali nije. Riječ je o prodavačici koja ima preko 400 povratnih, i o predmetu simbolične cijene (2 eura). Što vi mislite o situaciji i koliko vam je bitna brzina slanja?
2024 02 24
Pa bitna mi je brzina slanja i uvijek gledam da posaljem najkasnije drugi dan od uplate. U slucaju da nisam u mogucnosti onda to i naglasim.
2024 02 24
Bitno mi je da je sto prije, ali naravno ljudi smo i uvik nesto iskrsne samo volin da mi se onda to i javi. Meni je npr. zadnja 2 slanja bilo problem sto sam dosla na tisak i nisu imali one kodove za lijepiti, potrosilo se, a kako je mali gradić (amo rec malo i nebitno misto😂) ne nadopune se zalihe odmah, ali uvik svojim kupcima naglasin ako ima nekakva zapreka i gotovo nikad nisam imala problem, uvik su mi rekli “ma sve oke hvala na info” i tjt. Tako da, nekako mi je najvaznija komunikacija, okej ne mozes poslat paket nego za 5 dana nema problema samo mi naglasi 😊
2024 02 24
E pa da, možda je meni problem u ovoj suradnji baš taj manjak komunikacije. Kad smo se čule prije dva dana rekla je da nije stigla poslati zbog posla i da će poslati taj dan, ali samo je napravila najavu i nije se nakon toga javljala.
2024 02 24
Nije mi previse bitno, ali volim da mi javi kada ce otprilike poslati, i ako ne posalje po dogovoru da to javi. Znalo se i meni dogoditi da dodjem na tisak pa ne radi, nema kutija ili mjesta, pa se slanje oduzi. Nije mi bitno kad ce stici paket, samo ne zelim brinuti jel me mozda prevarila i sl.
2024 02 24
> NoirRouge: > E pa da, možda je meni problem u ovoj suradnji baš taj manjak komunikacije. Kad smo se čule prije dva dana rekla je da nije stigla poslati zbog posla i da će poslati taj dan, ali samo je napravila najavu i nije se nakon toga javljala. Uvijek kažem kada ću poslati, ili točan dan ili približan, i ako se nešto nepredviđeno dogodi pa zakasnim jedan dan, uvijek se ispričam i zahvalim na strpljenju. Isto bi očekivala i od druge strane. Kada mi žene šalju, moj odgovor je obično "nema žurbe", ali to ne znači da bi mi bilo drago da se osoba onda danima ne javi i ne da nikakve informacije. Dakle točno kako ste rekli - sve je u komunikaciji.
2024 02 24
Obavezno saljem isti dan nakon vidljive uplate, ili ako znam da prodani artikl nije opran vec neko vrijeme (nego samo sjedi u ormaru 😂🫢 ) , operem ga i saljem iduci dan. Isto tako ocekujem i od druge strane. Ma najbitnija je transparentna komunikacija.
2024 02 24
svakome je drugačije-bitno je koliko je vama bitna! i osjećate li možda da ste prevareni...svatko bi trebao poštovati kupca i poslati kroz 24-48 sati-sve ostalo je nemar i to se jako osjeti pogotovo kupac koji za novac koji je uplatio ne dobiva trenutno ništa
2024 02 24
Meni je jako bitno, i ja tako isto nemam mira dok ne pošaljem u roku 24 h od vidljive uplate max,samo me užasno živcira kad mi napišu nisam znala da vam trebam poslati nakon vidljive uplate odmah ,da vam se žuri i bla bla, Ako tražim šifru nisqm stigla nakon tri dana , ovo ono ,ma daj kao da mi imamo vremena oni ne.
2024 02 24
Meni osobno nije bitno, uvijek kazem bez zurbe ali ovdje su zene poprilicno azurne i salju odmah drugi dan, eventualno treci od uplate. Ja se isto potrudim poslati uvijek cak ako sjedne poslati isti dan ili eventualno drugi, ali generalno mi nije bitno..samo da javi kad posalje.
2024 02 24
Vecinom saljem isti dan cim mi sjedne uplata ili unutar 24h. U 99% slucajeva. Isto tako cijenim kada i meni drugi salju u tom okviru, osim ako se ne dogovorimo drugacije. A takodjer sam i vrlo tolerantna i svjesna kako nemaju svi istu mogucnost, no voljela bih da se taj dio jasno iskomunicira.
2024 02 24
Vecinom saljem drugi dan od uplate,ako sam na poslu,logicno da ne mogu taj tren poslati paket Desilo se i da nema kutija na kiosku,pa posaljem iduci dan Javim kupcu da zna,da ne misli da cu pobjeci sa 5 ili 10 eura
2024 02 24
Ja se u ovoj situaciji definitivno ne bojim za svoja dva eura. Ali mislim da je zanimljiva tema. Sjećam se da sam u prvim suradnjama znala ponekad poslati kasnije paket, nisam mislila da je to baš bitno. Sad ga šaljem što je prije moguće, uglavnom na dan kad mi sjedne novac.
2024 02 24
Kad šaljem obično u 24 sata, kad primam nije mi bitno, nije mi stres kao kad šaljem 🤣
2024 02 24
> AnDra411: > Vecinom saljem isti dan cim mi sjedne uplata ili unutar 24h. U 99% slucajeva. Isto tako cijenim kada i meni drugi salju u tom okviru, osim ako se ne dogovorimo drugacije. A takodjer sam i vrlo tolerantna i svjesna kako nemaju svi istu mogucnost, no voljela bih da se taj dio jasno iskomunicira. Slazem se! Za mene se apsolutno podrazumijeva da se paket pošalje unutar 24 sata od uplate ali imam isto tako razumijevanja ako mi se prije uplate napomene da iz nekog razloga paket neće moći poslati par dana i to cijenim... i sama sam imala dva,tri puta takvu situaciju ali sam to rekla isključivo prije uplate i na kupcu je bilo da na to pristane ili ne.U svakom slučaju bilo kakvo odgađanje slanja treba obavezno najaviti prije uplate jer su ionako uvijek razlozi tipa...na poslu sam,radim... sve yto je znala i taj tren kad je dogovarala prodaju Jednoj bahatoj koja mi je jednom rekla evo broj računa a ja ću poslati kad mi bude zgodno,mozda I dr tjedan... Molim?? E onda sam ja njoj odgovorila da mi javi kad joj je to zgodno i da joj taj dan onda odmah pustim uplatu,necu prije uplacivati ako cu mozda tjednima cekati slanje... da vidite kako je to popodne odjednom našla vremena poslati hehe
2024 02 24
1 2 3