Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

"knedla "u grlu

Danas me pocelo mučit grlo,inace krajnike nisam vadila ,i uvijek mi je dolazila upala angine,ali evo vec dvije godine nista ,ali danas kao da mi knedla u grlu,kad gutam kao da mi je s lijeve strane nesto zapelo i to mi čini nelagodu,... Što da radim,sad sam citala da moze bit karcinom ili neke bolesti Jel kojoj tako bilo? Ove godine me stalno nesto vata :-S
2015 08 06
I mene boli grlo ovih dana, i još neke koje znam.. ljetna virozica.. ne brini.. [:smijesi]
2015 08 06
Stitnjaca [:sramezljiv]
2015 08 06
Joooj daj nemoj čitati samo kaj piše na google.Može biti štitnjača,a može biti i gastritis..
2015 08 06
i meni je knedla u grlu, ona iz lidla njamnjam
2015 08 06
a možda si i trudna !!!!!!!! [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:place] joooj, curke.... ne igrajte se svojim i tuđim živcima [:vrti] ako ti to još koji dan bude smetalo i stvaralo nelagodu... polako put doktora !!!! ovako... možemo nagađati do mile volje i još više te prestrašiti [:kesi] [:sokiran]
2015 08 06
Vurbicm -jel moze bit opasno?? Ínace malo sam pipkala prstima pa da nisam sto izritirala mozda ? Kako ublazit?pijem tekucinu ,med sami na zlicu ,upocetku par sekundi popusti pa opet pocme smetat
2015 08 06
I ja imam knedlu tj.kvrzicu na stitnjaci koja je dosta velika I vidljiva [:sramezljiv] ,odi doktoru,nikad ne znas sto je
2015 08 06
Danka [:poljubac] [:kesi] uvijek me nasmijes
2015 08 06
Da al meni se nista nevidi,,nego osjecaj kaó da mi je zastalo nesto u grlu a nije :-S
2015 08 06
Mozemo samo nagadati [:kesi]
2015 08 06
vurbicm [:poljubac] [:hihot] [:poljubac] a jbg... ponekad mi se čini da ovdje postavljaju pitanja djeca iz vrtića [:smije] ovdje ni vidoviti milan dok bleji u baba vangin grah ne pomogne [:smije] [:poljubac]
2015 08 06
Mackitis
2015 08 06
Kad jedem ili pijem nista mi ne smeta ,i zna mi se dosta sline nakupit ..
2015 08 06
[:hihot] [:hihot] [:hihot] [:poljubac] joj dankic moj
2015 08 06
1 2