Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanja za Novu godinu - pomoć

Grčka? Ne znam kakvo je stanje tamo? [:smije]
2015 08 11
260kn ti je povratna karta Zagreb Budimpešta i vlak vozi svaki dan, bar je prije. Uvijek je jeftinije bez agencije. Osim Praga- to se teško organizirati. Budimpeštu možete obići sami bez beda. I bude vam Božićni sajam onda koji je dosta lijep.
2015 08 11
Suuuuper! Nisam znala da je tako "jeftina" karta Zg-Budimpešta. Skuplje me dođe Rijeka -Zagreb skoro [:hihot] Sad sam se baš razveselila [:zaljubljen] Smještaj se vjerojatno lako nađe. Koliko treba cca autobusom do Budimpešte?
2015 08 11
Odlična je stranica! Puno hvala [:smijesi] Ja pikiram na Santorini ubuduće [:smije]
2015 08 11
Pariz zaboravi ako mislite proci jeftino, zivih tamo, no comment. [:vrti] Bratislava, Budimpesta ili eventualno Prag no on je malo dalje. Bratislava je jako simpatican i presladak grad, nekako maleni koliko se meni cini, samo nemas bas sto pametno za raditi tamo, ali je prilicno jeftin. [:smijesi]
2015 08 11
I da, do Budimpeste autom treba nekih 3-4 sata, ako me sjecanje dobro sluzi. Smjestaj trazite po airbnb. [:smijesi]
2015 08 11
Beograd nije skup, ni Sarajevo. Jedino je problem, bar nama bio, šta su dosta veliki gradovi, pa moraš dosta toga ili javnim prijevozom ili taksijem. A taksisti namiriše turiste i kradu tako jako i bezobrazno da smo odustali od svih gradovima koji ne možemo prijeći pješke, sve ti je jasno [:sramezljiv] Što se smještaja tiče, ovo što je traplord rekla- airbnb. Mi bili u ljubljani za uskrs, 2 noćenja, uzeli smo garsonjeru za sebe, ne sobu u tuđoj kući i izašlo nas je 60 i nešto eura, a najjeftiniji hotel bi bio oko 110€. S time da je dečko dobio pozivnicu pa je još imao popust od 22€. Ako hoćeš, javi mi se, pa ti pošaljem tu pozivnicu za 23€ popusta( ako je prihvatiš i odeš na 1 smještaj, ja isto dobijem 23€, pa ono, ajdeajde [:hihot] )
2015 08 11
U Parizu sam bila već za Novu, ali davno pa nisam puno ni trošila jer mi je tad bilo najbitnije da imam za sladoled ili bonbone [:hihot] Da, nekako mi se čini da ću birati između Bratislave, Budimpešte i Sarajeva. Čula sam za tu stranicu airbnb. Mnogi su je preporučili [:smijesi] Sara, hvala na ponudi ali dečko nije baš ljubitelj Slovenaca (za razliku od mene [:hihot] ) pa mislim da nećemo tamo [:smije]
2015 08 12
Ma nisam ni mislila za ljubljanu, to sam samo rekla kao primjer gdje smo mi bili, a preko airbnba smo smještaj sredili [:kesi] Mislila sam na pozivnicu za airbnb, preko pozivnice dobiješ 23€, iskoristiš na smještaj gdje hoćeš. Što se bratislave tiče i airbnba, i dečko i ja gledali tamo za novu, našli stan za 25€ po noći u centru bratislave. Tako da se ful isplati, pronjuškaj tamo svakako [:zaljubljen]
2015 08 12
Mi preko njih baš danas našli smještaj kod nas za more... Centar Tisnog 9 dana 1800 kn. Lijep pozdrav svima koji nabijaju cijene za apartmane s namještajem iz 2 svj.rata bez neta i klime. Koristiti ću ih i dalje, skuplje od hostela, ali komforniji, a puno jeftinije od hotela.
2015 08 12
moze se i italija povoljno iskombinirati u privatnom aranzmanu. soba za dvoje u centru Rima u hostelu izasla nas je 15e po osobi. Busom do Trsta je iznimno povoljno (povratna iz zg je 110kn) i dalje talijanskim zeljeznicama takodjer prilicno povoljno (35e Trst-Rim povratna). Iako vise volim putovati kad nije Nova godina, mogu reci da Budimpesta je dobar izbor za tako nesto :) jungle tribe, puturama i sl ''organizacije'' su ok izbor, ali za ostale ponude agencija bih preporucila da prvo potrazite koliko vas ista stvar ispadne u privatnoj organizaciji jer se ljudi cesto iznenade koliko se na taj nacin moze ustedjeti :)
2015 08 13
Cure, hvala od srca na savjetima [:zaljubljen] Puno ste mi pomogle. Sad samo moram vidjeti koja se ponuda dečku najviše sviđa, ali sve mi se čini kako ćemo se sami angažirati oko puta i smještaja. Sara, javim se za tu pozivnicu kad se odlučimo [:smije] Come stai, radim u turističkoj agenciji na Krku i zbilja mogu reći da ste odlično prošli. Plus, potpisujem sve što si rekla vezano uz namještaj i nabijanje cijena. Neki misle da mogu nabijati cijene jer su blizu mora, a kuća samo što se ne raspadne. Svačega se nagledam [:sokiran] . Uživajte u Tisnom! [:zaljubljen]
2015 08 13
Hvala, btw prvi red do mora smo. Baš da nam kiša pada cijelo vrijeme sjedit ću na balkonu, gledat tu divotu i pijuckat kavu. [:smije] Ako se odlučite za Budimpeštu dobro se obucite. Vjetar je tamo dosta neugodan. Sretan put. [:smijesi]
2015 08 13
Držim palčeve da bude lijepo vrijeme [:hihot] Hoću, jako sam zimogrozna pa ne prepuštam ništa slučaju [:smije] Hvala još jednom na trudu i sretno [:zaljubljen]
2015 08 13
I ako ćete u beograd, debela roba obavezno! Mi smo prošle godine bili za novu tamo, -18 je bilo i košava je puhala, imali smo na sebi robe kao eskimi, a bome je i trebalo [:kesi]
2015 08 13