Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Preporuka za ginekologa-Zagreb

Trebam preporuku za dobrog ginekologa u Zagrebu, prioritet je da se nalazi negdje u Novom Zagrebu, no nije sad baš glavni uvjet. Također, prednost bi dala ženskoj doktorici [:sramezljiv] no ni to nije nužno..bitno da zna saslušati i sl.a ne da s grčem moram tamo.. Pa eto,primam preporuke..još bolje ako znate da prima još pacijenata... Gledala sam po netu na raznim forumima,no uglavnom su to objave stare nekoliko godina pa ću pokušati i ovako:)
2015 08 24
definitivno doktorica mazalin- kvatrić [:smijesi]
2015 08 24
vjerujte mi nečete pogriješiti :)
2015 08 24
Ginekos ima doktoricu vrlo dragu ja sam išla kod njega al je par puta upala ona i davala mišljenje jako draga no oni su privatnici
2015 08 24
dr. NAtaša Šemnički, stanicu iza Avenue mall-a, radi u poliklinici Betaplus, ako ste student, imate i popust. :D
2015 08 24
Hvala cure na preporukama..proučit ću ih sve:) Studentica sam da.. No za sada ne bih još privatno..nego preko HZZO-a da prima..
2015 08 24
dr Amila Filipović, vodila je moju prvu trudnoću i još je radila preko HZZO-a, a poslije je otišla u Medikol. Ne znam gdje je sad, al vrijedi potražiti jer je stvarno naj divnija doktorica, draga, nježna, osjećajna...
2015 08 24
Mislim da nemaš baš tu nekog izbora. Naime, ginekolozi su pretrpani i nove pacijente prima njih par. Prošle godine to su bile samo tri ambulante (čula sam kako sestra objašnjava gospođi koja se htjela "upisati"). Ja imam divnu u Dubravi ali ne prima pacijente. Kod doktorice Mazalin sam i ja bila i žena je super. Često je na ponudama (Ponuda dana i sl) pa pregled i PAPA izađu dosta povoljno.
2015 08 24
slažem se s liralira, nove članove ti trenutno primaju samo ambulante koje su se nedavno otvorile, znam da je u sesvetama jedna, i na borovju...
2015 08 25
Svakako sam mislila uzeti tako nešto preko ponude dana recimo, ali s obzirom da sam studentica i živim tu u Zagrebu,prebacila sam si doktora opće prakse,a ginekolog je još moj kod kuće, htjela sam i to prebaciti jer kod kuće maltene i nisam, no vidim da će to biti malo teže... znate li kako točno(i mogu li uopće) mogu saznati tko prima pacijente, osim da zovem redom?
2015 08 25
Nazovi jednu ordinaciju pa će ti sestra vjerojatno reći tko prima ako oni ne žele. Ova u Sesvetama koju spominje Schmetterling je u Jelkovcu, prošle godine je primala pacijente jer se tek otvorila. Daleko ti je i teško je doći ali čula sam pozitivne komentare od žena koje idu tamo. A žena ima i ultrazvuk. Sretno.
2015 08 26
pitaj bilogdje, ako ambulanta ne prima, usmjerit će te na one koje primaju...
2015 08 26