Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

kako nauciti pjevati?

dali se rodi s time ili zapravo svatko ima glas i sluh za otpevati nesto? meni je oduvijek zelja da pjevat ali nikako se osloboditi i pustit glas, jer zvuci katastroficno ili zvuci tako zbog ukocenosti i straha. dali ima ovdje neka djevojka koja dobro pjeva? i vasa misljenja? dali moze svatko pjevati kao plavuj uz dobru vjezbu? [:smijesi]
2015 09 25
A ne znam, ja mislim da imam sluha.. al nemam baš glas.. znači ne mogu pjevati visoko osim da se ne derem [:hihot] A note pogodim i to.. barem na karaokama hahahaha [:zaljubljen]
2015 09 25
može se naučiti. idem na učiteljski fakultet na kojem nam treba sluh, neke djevojke su uspjele vježbom naučiti pjevati [:smijesi]
2015 09 25
Možeš vježbom "istrenirati" glas,no opet moraš imati kakvog takvog sluha... Ja naprimjer "jako lijepo" pjevam samo me grdo za čuti.... [:smije] [:smije]
2015 09 25
pnovak, ej vidim da si iz vz, i ja sam iz vz , ako si voljna da mi das instrukcije. bas trazim nekoga koga ne poznam i pred kim se mogu oslobodit i pustit glas pa makar bilo krestanja, da me osnove nauci. naplati po satu naravno. [:smijesi]
2015 09 25
ja imam sluh ali mislim da imam kresteci glas, sad jel to zbog nekog straha sto se nemogu opustit ili.... glas nemam, sluh imam, recimo odsviras mi neku notu mogu prepoznati koja je.
2015 09 25
Nažalost ne može svatko pjevati kao slavuj niti uz najbolju vježbu, dio uspjeha ipak ovisi o onom " priroda dala " [:kesi] Sluh se može popraviti vježbanjem, glas isto, tehnika svakako, ali boju daje priroda, pa ako nemaš lijepu boju glasa, nikad nećeš zvučati kao slavuj... A i ako si tanka sa sluhom, ni to ne može doći do savršenog, popraviti da I naravno kolko si opuštena, u grču nitko neće dobro zvučati da ne znam kak lijepo pjeva
2015 09 25
oke, jel po vama jelena rozga ima glas ko slavuj ili krešti?
2015 09 25
Ne krešti, al baš slavuj [:hihot] Više je stvar izbora pjesama nego glasa
2015 09 25
Krešti jer je pevaljka isto kao i severina i ona klinka iz magazina.no na našoj estradi više nema normalnih glazbenika.... [:place] [:place] [:place]
2015 09 25
Naravno da ne može, s tim se rodiš..ono šta se može naučiti su tehnike disanja, dikcije, puštanje glasa iz dijafragme a ne kroz grlo/nos. Boja glasa je kod svake osobe urođena i ne može se naučiti ili promjeniti..ako imaš sluha možeš naučiti svirati, poznajem dosta glazbenika koji imaju sluha ali ne i glasa.
2015 09 26