Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Progenija izbočena donja čeljust

Pozdrav cure, zanima me da li koja od vas ima progeniju ~ izbočenu donju čeljust, tj nepravilan zagriz I da lI se koja od vas odlucila na operaciju I ispravak čeljusti?
2015 10 28
To je jako tezak zahvat..
2015 10 28
Čitala sam puno da, oporavak dugo traje. Bila si? Ili znaš nekoga tko je?
2015 10 28
Znam za Damira Kedzu da je to operirao i da se mjesec dana hranio na inekciju..Da nije usta mogao otvarati..
2015 10 28
Da, maloprije sam gledala njegov video. Nekako mislim da bih sve izdržala samo da se toga riješim.
2015 10 28
Draga Dija, nisam prolazila nista slicno ali samo zelim napomenut da se za takav problem najprije morate obratiti dobrom ortodontu,jer je fiksna ortodontska terapija nuzna prije i poslije navedenog zahvata...istina je da je operacija jako teska i oporavak je dug,jer se u velikoj vecini rade zahvati na donjoj ali i gornjoj vilici kako bi se kompenzirao nesklad...najbolje da se netko javi tko je to prosao pa da ozbiljnije popricate [:smijesi]
2015 10 28
Pozdrav Dija, kao prilicno mladi dentalni tehnicar mogu vam reci da se cesto susrecemo sa progenijom i prognatijom(uvucena donja celjust) te je to vrlo cesto kod pacijenata razlicitih dobi, no nemogu vam dati nikakav strucni savijet osim da se obratite stomatologu. Raspitajte se malo kod vaseg stomatologa i svakako se dobro informirajte o zahvatu. Sretno [:smijesi]
2015 10 28
puno hvala! [:sramezljiv]
2015 10 28