Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Glavobolja, pogrbljenost, ukocen vrat

Svo troje. Odjednom. Cini mi se da je povezano. Jel ima tko slicnih problema? [:sokiran] Znaci, nerijetko se budim sa glavoboljom, i racunam pojest cu nesto pa cu popit tabletu, medutim brzo prode pa i ne popijem. Ali poslije tokom dana ako se naglo ustanem zaboli na moment. Kad malo istezem vrat i leda osjetim olaksanje pa mi se cini da mi je mozda zbog vrata glavobolja. Danas me boli glava, ali nikako ne stignem u doktora, planiram sutra ali vec vidim sto ce se desit-kao i uvijek, sutra me nece bolit pa cu zaboravit na doktora.. Nemoze bit nista strasno jer sam redovito na pregledima (zbog nekih drugih stvari) vadenje krvi, tumorski biljezi i sl.
2015 11 18
moguće je da je zbog ukočenog vrata glavobolja. meni zna biti bol u vratu zbog uklještenog živca kod desne lopatice na leđima, što rezultira ružnom glavoboljom. a sve od sjedenja, puno pisanja rukom i ukočenosti..
2015 11 18
Na to i sumnjam... Kako ti rjesavas problem? Masaze, kiroprakticar? Jel postoji kakav terapeut preko zdravstvenog?
2015 11 18
meni je bilo, vrat i glavobolja, pogotovo na desnoj strani, pa kad bi masirala vrat i mjesto iznad lopatice, glavobolja bi prosla, sad radim vjezbe istezanja i to se zaista rijetko dogadja, prije mi je bio problem ustati iz kreveta...
2015 11 18
Ja sam imala puno gore simptome zbog problema s vratnom kralježnicom, grozne glavobolje prvo čeone kasnije u potiljku koje nisu prolazile uz nijednu tabletu nego samo kada bi se ispružila potpuno u horizontalan položaj, dakle diži jastuke i spavaj na ravnom, bol mora proći sama od sebe, polagano svojim tokom tek nakon toga početi fizioterapiju, lagane masaže i pokoja vježba za kralježnicu. Ne daj da ti izmuzu novac raznim elektro terapijama i laserima, potrošila brdo para, a koristi nikakve. I nastoj se držati što ravnije, utopli taj dio i proći će, te stvari traju malo duže ali proći će. Dobra stvar je također i šancov ovratnik ali nosi ga max sat vremena da malo rasteretiš vratne mišiće.
2015 11 18
Skolioza? Odi za početak na slikanje kralježnice , sretno <3
2015 11 18
Nema druge nego poceti vjezbat i fizikalne terapije bi ti dobro dosle
2015 11 18
pokušavam naći bolni dio na leđima i masiram sa naklofenom (gel iz ljekarne). jedino tako mi prođe i popusti živac.
2015 11 18
ponekad može pomoći i sama promjena jastuka za neki kvalitetniji npr. anatomski od memorijske pjene, a u nuždi dobar je i anatomski spužveni iz yiska za 20kn
2015 11 18
Vježbe za vratnu kralježnicu. Utipkaj u google, izbacit će pod slikama neke vježbe. I s time treba početi. Možete vi i ići kod fizijatra pa dobiti vježbe ali sve te vježbe se mogu raditi i doma. Samo treba biti dosljedan.
2015 11 18
možda će zvučati bapski, ali moja kolegica s posla je išla namještati Atlas i sve te tegobe su prošle
2015 11 18
Znaci ima nas.. Hvala svima na savjetima, pokusat cu onda uvesti par promjena + vjezbe :*
2015 11 18
vjezbe i za ledjne misice kako bi se rasteretila vratna kraljeznica (meni je doktorica dala dva papira, jedan za vratni dio, drugi za ostatak jacanja ledjnih misica, glupe i jednostavne vjezbice koje dugorocno ocito ipak pomazu + deep relief (jedino cudo koje je mi osjetno djelovalo nakon 4-5 dana) :)
2015 11 18
Dobar kiroprakticar, razbije ukocene misice laktom i masazerom, boli grozno i upala misica koji dan, ali iza toga kao da ti je netko skinuo teret sa leda i vrata, kao da ces poletit :D
2015 11 18