Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Shopping u grazu

Jel itko bio u zadnje vrijeme? Malo me brinu guzve na granicama zbog izbjeglica pa ne znam da li autobusi cekaju za ulaz u sloveniju.. Htjela bi otic na advent i shopping, a nemam zivce za guzve
2015 11 19
Ja sam išla prek slovenske granice., tam nisam vidla niš. No, malo je vjerojatno da će izbjeglice biti na velikim graničnim prijelazima, promet se mora nesmetano odvijati. To sam se i ja pitala, npr. Šentilj /pa ne prelaze valjda na tom velikom graničnom prijelazu?/. A i ja planiram kratki izlet u Graz u 12-om mj.
2015 11 19
moja kćerka je bila pred 3 tjedna... i super je sve bilo... išli su autom... i svašta je kupila za male euriće... :) ja i druga kćerka idemo 28.11 s autobusom na advent i naravno shopping...... :) :)
2015 11 19
Ja sam bila u desetom mjesecu. Nije bilo žive duše na granici i nisam uopće čekala.
2015 11 19
aaa Fimice, zavidim Vam ...i ja bi išla sad. Ja već 15 godina putujem s Autoturistom i nikada nisam imala ni najmanji prigovor. Busom se više isplati nego autom-tak se lepo sedneš i voziš ko kufer
2015 11 19
tanjas ajde idemooo.. mi smo si vec rezervirale prošli mjesec,,, i mogu reci jedva čewkam... :) a baš tako autobus i bez brige si,,, a nije ni puno... samo mi je još žao da ova grupa s kojom mi idemo ne idu u onu tvornicu ČOKOLADE nemogu se sad sjetiti kako se zove,,,, ali nadam se drugi put... :*
2015 11 19
Tvornica čokolade se zove Zoter :D
2015 11 19
Zotter! :D Planiram sa sekom polovicom 12.mj. pa javite vi koje uskoro idete stanje! :) Hvalaa!
2015 11 19
da,,, da Zotter.... :) bravo... :* javim ja po povratku svoja iskustva... :)
2015 11 19
aaa fimice, bilo bi super da mogu sad ići... planiram u 12 -om, onda imaju i veća sniženja Javite se obvezno s dojmovima
2015 11 19
Curke koliko dodje karta za bus u graz?
2015 11 20
100 kn je povratna. :)
2015 11 20
pozdrav drage moje... Šoping u GRAZU izlet prošao je odlično... nikakvih gužvi na granici... nikakvog zadržavanja nije bilo... sve po normalnom protokolu... bile smo u PRIMARK-u u Seiersbergu... ima svašta... a u gradu u Grazu.. isto tako .. odlično vrijeme nam je bilo... vino kuhano odlično ,,, malo skupo ali eto kad čovjek ide onda si malo i priušti....
2015 11 30
naša karta je s busom bila Čakovec.. Graz 120kn...
2015 11 30