Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

kako da se dečko "odljubi"?

slobodna sam, oko 2 mj. oko 3 i pol mj. se družim s jednim dečkom, mislim na kave i izlaske. dečko je ful dobar, možemo ozbiljno pričat, možemo se zezat i zabavljat... nema apsolutno ničeg među nama. a mislim da on bi. izgleda da se zaljubio, to svi kažu. [:tuzan] jako je dobar prema meni, dobila sam i neke poklone od njega, poziva me non stop na neka putovanja. kaže da bi me i još više usrećio ali nema prilike.. [:ljut] a ja ne želim ništa. ne mogu. nije mi to to i nisam ga ni u jednom trenu gledala ko potencijalnog dečka. Ma kako da ja odem s njim na put????? ma daaaaajjjj... iako imam skroz povjerenja u njega, ne mogu s njim na putovanje (!!!!). evo jučer sam bila kod njega doma, da mu sestru upoznam, starci su mu na putu. bila sam, ali nisam htjela [:place] prije 2 dana mi priča kako je bio na putu i vozio ko luđak, kaže kako nitko nebi za njim plakao da se nešto dogodilo, da itako nema ništa i nikoga... pa je on normalan??!! mene ovo sve užasno guši, osjećam se ful nemirno i neugodno, danas sam baš zbedirana zbog svega skupa. odem s njim na cugu u grad i sretnemo masu poznatih ljudi, svi nas gledaju i kasnije kruže priče da smo skupa, frendice mi ne vjeruju da nema ničeg. ja se želim udaljit. ali nezz kako. ful je dobar i jednog dana će baš usrećit neku curu. a bed mi je bilo šta reć da ga ne povridim. a meni već idu na živce te priče o nama, uvijek nekoga sretnemo, a on malo forsira... da idemo u kafić, da idemo u dućan, da idemo u šetnju, evo jučer sam doma mu bila!! ajme luda sam od svega i plače mi se. ali me davi i tužna sam. što da napravim?? ispričavam se na dugom i zbrčkanom postu, baš sam danas rastresena zbog svega pa nisan mogla ni složit sve kako spada.
2015 12 08
da napomenem, baš mi je zasmetalo to kad je rekao kako ga nije briga da mu se nešto dogodilo, jer kao nema ništa i nikoga.... pa kako da budem s nekim ko je tako emotivan? ne mogu, meni treba neko čvrst. ja sam mentalno jača od njega očito. šta ću ga stalno nešto tješit? ne može tako.
2015 12 08
Jednostavno, prestani s njim izlaziti van, pobogu što te tjeralo da ideš k njemu doma? Možda lik i je malo tiruriru, ali jesi ziher da mu nisi dala kakvog povoda da misli da je između vas više nego što je? Inače takve se stvari rješavaju jednostavno - razgovorom ;)
2015 12 08
dogovorili smo cugu u gradu. kad sam došla, kaže idemo kod njega doma. jer je sam, da upoznam sestru. ajme poludila sam.
2015 12 08
Onda ne poludiš i odeš svejedno nego kažeš ne bih, hvala. I odeš doma. Ili u drugu birtiju.
2015 12 08
ako ti ne odgoara ,reci mu lijepo što je nastvari ,da se i on ne nada tko zna čemu,budi iskrna prema sebi i njemu ,tko zna čemu se čovjek nada,ako se ti s njim sprdaš i dobra si s njim to mu daje nadu,zato jednostavno reci što je i kako se osječaš,jednostavno bez puno priče :)
2015 12 08
Nema ''lakog'' načina za njega, a tako ni za tebe. Ili budi iskrena i sve mu reci (ako ste si tako dobri, to ne bi trebalo biti strašno), a ako ti je svejedno hoćete li si ostati dobri i samo želiš da ga se ''riješiš'', reci mu kako ti se sviđa netko drugi. Ja se jednoga nikako nisam mogla ''riješiti''; bio je isto tako divan, ali meni je to bilo naporno. Rekla sam mu da nisam uopće za vezu ni ništa slično i da ne želim da gubi vrijeme na mene. Pola godine me čekao i onda se zaljubio u drugu i svi sretni. :) :)
2015 12 08
Boze reci mu istinu, tako i tako, a onda se pomalo pocmi udaljavat, ako ne shvati, ubrzaj korak (ja sam imala problema velikih s jednim takvim koji ''ne shvacaju'' na cemu su)
2015 12 08
Meni se lik čini malo kao "drama queen" . Jest, obasipa on tebe pažnjom i kupuje ti poklone, ali ne znači da je tako galantan i široke ruke i sa ostalim bliskim ljudima, s tobom je takav jer te želi, to je jasno. Bilo kakvo kupovanje pažnje po meni je gotovo pa uvredljivo i pretenciozno. Nemam ništa protiv darova, dapače, to je lijepo i pažljivo, ali sve u svoje vrijeme i ne tako napadno (kažeš da te i zove na putovanja s njim solo i da ti kupuje poklone). Zbog toga bih se i ja osjećala neugodno. Sve to, a na koncu i naprasno pozivanje kod njega na upoznavanje člana obitelji je dovođenje pred gotov čin i nasilu izvlačenje pažnje i tvog prisustva. To nije nimalo pažljivo niti lijepo... Prema tome, lik je više usmjeren na sebe, iako se to na prvu ne da zaključiti, ali kad se zagrebe ispod površine (ovako kako sam ja sada :D ) lik je drama quueen, željan pažnje, vrlo lako moguće iskompleksiran i siluje situaciju između vas dvoje... To po meni nisu maniri jednog muškarca već vrlo lako moguće posesivnog dječaka. Znam da ti nije lako, ali pokušaj biti rezervirana, hladna, odbij poziv na cugu, kavu, šetnju i sl... Ako je pametan, shvatiti će. Ako ne shvati, preostaje ti samo iskren razgovor o vašem odnosu.
2015 12 08
Ronnie hvala, baš si lijepo sve sročila. na neke stvari nisam gledala ko ti ali imaš pravo. ma on je sa svima dobar, i ne gleda svoju korist inače, za frendove će sve napravit. ali što se onih mojih poklona tiče, to što kažeš, sve u svoje vrijeme.
2015 12 08
Ako tebi tvoje prijateljice ne vjeruju da nema nista izmedu vas naslov teme bi trebao biti kako prepoznati da sam se zaljubila dok nebude kasno
2015 12 08
hahahah @josiipa, može biti i to ;)
2015 12 08
josiipa, znam ja da se nisam zaljubila. već bi nešto bilo, dala bi i ja neki znak da mi se sviđa. znaju svi da on nikako nije moj tip dečka i čude se "kako sam s njim u vezi". a kad me uvijek negdje sretnu s njim, pa i ja bi posumnjala na njihovom mjestu u istinitost mojih tvrdnji. ali ne, evo postaje mi sve to odbojno, tako daaa....
2015 12 08
Problem ne u tebi..primaš od njega poklone iako ti je jasno da to ide u krivom smjeru..pod izlikom da ga žališ u konačnici ćeš mu učiniti još gore
2015 12 08
zašto uzimaš poklone od njega? :( reci mu kako stvari stoje šta prije ...
2015 12 08
1 2