Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Student servis

Pozdrav cure Ovako, htjela bih si naci posao preko student servisa pa me zanima, cure koje su dobile posao, dali je dovoljno poslati samo životopis putem maila ili je potrebno jos nesto napisati uz to, neku molbu ili nesto? Ako da, sto?
2016 01 27
Odeš na stranicu sc-a i gledaš poslove, koji te zanima zoveš jel slobodan, ako šalješ životopise, da, molbu isto šalji..
2016 01 27
Ja sam uvijek slala i životopis i kratku molbu :)
2016 01 27
Ja imam glupo pitanje, znam da se moze radit preko necijeg drugog studentskog ugovora, ali zanima me kako cure to izvedu ako u molbi recimo salju svoje ime i prezime , a studentski glasi na drugu osobu. Ili se u svemu predstavis kao ta osoba, pa i zivotopisu?? Stvarno ne kuzim haha pa ako netko zna?
2016 01 27
Znam cure koje su se pretvarale da su osoba na čiji ugovor su radile ali igraj na sigurno i reci da nemaš svoj ugovor, nekima je svejedno a za neke trebaš vlastiti ugovor. U svakom slučaju, ja sam uvijek slala uz CV i kratku molbu u emailu gdje istakneš zašto te zanima taj posao i što im točno možeš ponuditi (npr. ako je to administracija reci da si organizirana i pedantna i da brzo učiš, te sheme). Sretno! :)
2016 01 29