Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Što obući ? - molim prijedloge :)

Drage dame, zanima me kako biste se obukle za vašu odbranu diplomskog? Ukoliko ste već imale vašu odbranu, možete postaviti sliku vaše odjevne kombinacije. Naime, nova sam na forumu ali ga već dugo vremena pratim i nisam nigdje naišla na zasebnu temu. Vjerujem da će budućim diplomcima značiti, kao i nama koji smo trenutno u takvoj situaciji. Pa slobodno, tema je otvorena   [:zaljubljen] Radujem se vašim prijedlozima. Odnosi se na 7.mj
2016 01 27
crni zarin kombinezon, gore lakirana crna jakna :)
2016 01 27
Posto je 7mj u pitanju, meni je ok neka lagana kosuljica, poslovne hlace i balerinke neke lijepe.. Ja sam za casual kombinacije.. Nekak i sebe tako vidim uskoro:) nebi stikle, suknje..al sve je to individualno :)
2016 01 27
Meni je obrana bila 9mj i bilo je vruce (Split). Obukla sam crnu usku suknju do koljena (pencil), gore bijelu bluzu. Problem mi je bio sta od cipela jer u štikli nisam mogla jer imam dio za hodat pa je nezgodno uz sve sto nosim sa sobom - pokloni za članove "žirija" (a nisam imala prijevoz). Tako da sam na noge obula ravne ljetne cipelice.
2016 01 27
Slicno kao sanjCi1 crnu pencil suknju do koljena bluzicu, ravne finije baletanke i klasični bejzer; sve u svemu izgledala sam kao da radim na šalteru u banci ali nekako mi je to bila sigurna kombinacija :)
2016 01 27
Moja preporuka je obući jedan klasični/strogi/elegantni komad plus jedan malo više šik... Npr. za preddiplomski sam imala slatku rozu suknju A kroja do koljena a gore crna svečanija košulja, a za diplomski svijetlo plava košulja i preko crna mini haljina bez rukava A kroja. Ako je kombinacija malo ležernija, samo obuj neke štiklice za eleganciju i to je to :)
2016 01 29