Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

koji film vam je dosadan?

Daaa, Locke, slazem se :D
2016 02 03
menije the lobster bio vrhunski :o
2016 02 03
A Dangerous Method mislim da mi je to najdosadniji film koji sam gledala, jedva sam uspjela do kraja pogledat.
2016 02 03
Dijana,ja sam bila luda već nakon 15 minuta filma i sve se nadala da će stat i izać iz auta...strava...kako si ti izdržala cijeli film?
2016 02 03
Knock Knock, erotski horor triler, koma od filma.
2016 02 03
Baš sam i ja htjela napisati Knock knock. Film nije nikakav horor, a one dvije likice antipaticne i psihicki u k...
2016 02 03
> jackrussel: > Dijana,ja sam bila luda već nakon 15 minuta filma i sve se nadala da će stat i izać iz auta...strava...kako si ti izdržala cijeli film? Dečko me prisilo da ga gledamo, kao dobar je, super je, aaajme meni, stalno sam se nadala da će kraj biti zadovoljavajući, kad ono, odjednom kraj.
2016 02 03
Ma,zapravo ga kritika hvali.Vjerovatno zato jer je trebalo znati napraviti film koji je toliko statičan,a opet iole gledljiv. Ali,što kažeš,odjednom kraj...za poludit! :/
2016 02 04
Meni je definitivno najdosadniji ovaj zadnji od tarantina, the hateful eight - neki ga hvale, a ja sam zaspala nakon 45 minuta gledanja 😂 Ima puno dijaloga...i tek na kraju se pocinje nesto dogadjati, ali djaba kad sve prije toga su dijalozi 😒
2016 02 04
Eh da, film traje skoro 3 sata 😤
2016 02 04
> Brdosuza: > Sonja....film 1408 je odlican film snimljen prema knjizi Stephena Kinga (odlican pisac...i volim filmove po njegovim knjigama)...a glumi John Cusack... :) Ma da, meni jedan od najboljih i rijetkih koje sam gledala više puta, 1+4+0+8=13 :D ..al eto KitKat se ne slaže, nemamo svi isti ukus normalno. sad moram pogledati Lobster i Locke :)
2016 02 04
Ima odličan film iz msilim 2015.kad je neka veća ekipica u obiteljskoj kući na Dan zahvalnosti ili tako nešto, počinju im se događati neobične stvari,..ne sjećam se,..pa krenu ići van i shvate da su u paralelnom svijetu, naiđu na iste kuće u okolici,svoje dvojnike pa i više njih, medjusobno se svaki sa svojim likom sretne i sukobi pa se oni zamijene i odu u onu drugu kuću i tako kao mijenjaju budućnost, zarobljeni u tom svijetu.. Kako se taj zove ako netko zna? Gledala bih ga opet.
2016 02 04
> sonja90: > Ima odličan film iz msilim 2015.kad je neka veća ekipica u obiteljskoj kući na Dan zahvalnosti ili tako nešto, počinju im se događati neobične stvari,..ne sjećam se,..pa krenu ići van i shvate da su u paralelnom svijetu, naiđu na iste kuće u okolici,svoje dvojnike pa i više njih, medjusobno se svaki sa svojim likom sretne i sukobi pa se oni zamijene i odu u onu drugu kuću i tako kao mijenjaju budućnost, zarobljeni u tom svijetu.. > Kako se taj zove ako netko zna? Gledala bih ga opet. Sad i mene zanima koji je taj film. Čini se zanimljiv.
2016 02 04
> Deaa20: > > sonja90: > > Ima odličan film iz msilim 2015.kad je neka veća ekipica u obiteljskoj kući na Dan zahvalnosti ili tako nešto, počinju im se događati neobične stvari,..ne sjećam se,..pa krenu ići van i shvate da su u paralelnom svijetu, naiđu na iste kuće u okolici,svoje dvojnike pa i više njih, medjusobno se svaki sa svojim likom sretne i sukobi pa se oni zamijene i odu u onu drugu kuću i tako kao mijenjaju budućnost, zarobljeni u tom svijetu.. > > Kako se taj zove ako netko zna? Gledala bih ga opet. > Sad i mene zanima koji je taj film. Čini se zanimljiv. :) nadam se da je netko gledao pa će nam javiti.
2016 02 04
Hvalaa :) baš ću pogledati večeras :)
2016 02 04