Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Trazi se domacica/cistacica u apartmanima i cistacica

OGLAS ZA DOMAĆiCU/ČISTAČICU U APARTMANIMA: Tražimo domaćicu/čistačicu na 3 mjeseca (može po dogovoru i manje ako niste u mogućnosti 3 mjeseca). Početak rada: 15.06. (moguća promjena prema dogovoru) Mjesto rada: Korčula Uvjeti: spemnost za rad, komunikativnost, znanje engleskog jezika, poželjno iskustvo ali nije neophodno Opis posla: Čišćenje apartmana (pretežno u jutarnjim satima), komunikacija s gostima, prijava gostiju, naplata smještaja od gostiju. Nuđenje izleta i taxi usluga gostima (mogućnost dodatne zarade). Uvjeti: 3000-3500 kn netto, osiguran smještaj i jedan obrok u obližnjem restoranu, nagrada za dobro obavljen posao na kraju sezone, provizija od prodanih izleta, taxi usluga i sl. OGLAS ZA ČISTAČICU Tražimo čistačicu na 3 mjeseca (može po dogovoru i manje ako niste u mogućnosti 3 mjeseca). Početak rada: 15.06. (moguća promjena prema dogovoru) Mjesto rada: Korčula Uvjeti: spemnost za rad, poželjno iskustvo rada na sličnim poslovima, ali nije neophodno Opis posla: Čišćenje apartmana (pretežno u jutarnjim satima), mogućnost dodatne zarade ako se obavljaju dodatni poslovi. Uvjeti: 3000kn netto, osiguran smještaj i jedan obrok u obližnjem restoranu, nagrada za dobro obavljen posao na kraju sezone, provizija od prodanih izleta, taxi usluga i sl.
2016 02 18
cime garantirate fixni, netto dio? ikakav ugovor? pritom ne mislim na ugovor o radu. i ovo s provizijama, to kad pocisti jos hvata ljude za rukav i nudi kupone za izlete i ostalo?
2016 02 18
Vidim ne dajete osiguranje...znaci rad na crno. S obzirom sto sve posao obuhvaca....a znamo da nisu samo jutarnji sati u pitanju...treba tu oprati posteljinu...i peglati...a to je nakon jutarnjeg ciscenja apartmana...i okolisa...te docekivanja gostiju..ispracanja...naplate... I sve to uz jedan obrok...sorry ali pre, pre malo!
2016 02 18
nikakve garancije. robija 24/7, manje toga sto ne radis, nego onog sto radis. bez ikakve garancije da ces vidit lipe od fiksnog dijela. a fiksni dio da je dupli iznos jos bi bio robija. za sve nabojano. zrelo za prijavit, pa da vidis "gostiju".
2016 02 18
ugovor, putni troškovi, doprinosi, ime poslodavca? to nije bitno?
2016 02 18
A znamo svi da je Korcula jedna od skupljih destinacija za ljetovanje...i vecinom dolaze samo stranci...bas iz tog razloga... I znamo kako se masno smjestaj tamo naplacuje...i koliko kostaju obicne namirnice (posebno cistacici sa takvom placom)... I znamo da bi svi zaradivali...a tesko vam mjesecno dat radniku..koliko vi dignete na jednom apartmanu u 3 dana... I sto kad ona kupi sebi higijenske potrepstine...i dr. dva obroka, bon za mob...sto ostaje na kraju mj. A nije ni prijavljena.. Kako vam nije grehota?
2016 02 18
A garant ce trebat povremeno uskocit ocistit gazdaricinu kucu...posebno ako zivi tu... Mozda prosetat psa...da nebi bilo praznog hoda..
2016 02 18
mislis, sramota.
2016 02 18
> Brdosuza: > A znamo svi da je Korcula jedna od skupljih destinacija za ljetovanje...i vecinom dolaze samo stranci...bas iz tog razloga... > I znamo kako se masno smjestaj tamo naplacuje...i koliko kostaju obicne namirnice (posebno cistacici sa takvom placom)... > I znamo da bi svi zaradivali...a tesko vam mjesecno dat radniku..koliko vi dignete na jednom apartmanu u 3 dana... > I sto kad ona kupi sebi higijenske potrepstine...i dr. dva obroka, bon za mob...sto ostaje na kraju mj. > A nije ni prijavljena.. > Kako vam nije grehota? da to je valjda ona fora "neka bude sretna kaj radi". bem ti državu di moraš biti sretan ako radiš ( ALI NE ZARAĐUJEŠ).
2016 02 18
nije do drzave, nego ovakvih poduzetnika. od takvih i posloprimac i drzava fasuju. ovakve stvari trea roknut u dnevnik. imenom, prezimenom i slikom. uz ocitovanje ministarstva financija.
2016 02 18
evo, svi trče ko ludi. nije nitko htio prodavat pecivo u pekarnici u centru zg za 3000 s prijavom. jednu smjenu, u toplome, sve plaćeno na vrijeme s ugovorom. a noćenja u Korčuli nema ispod 50€.
2016 02 18
ma naravno. pa ti od tri nikad nevidjenih soma neto ispadne da si duzan za te obroke koje kofol imas zagarantirane. pa jos ti njima dugujes jer je nepostojeci gost zamjerio sto nemas plavu nego crnu kosu. a nazad doma neplacen i izrabljen plivaj. koji jad. ej.
2016 02 18
Btw...ako mislite da puno dajete...po Baskoj vodi...zamo za vasu ifo....cure koje ciste apartmane...imaju smjestaj, sve obroke...ne naplacuje gostima..i ne uvaljivaju taxije i sl...popodne i vecer imaju slobodno...cak i slobodan dan dobiju povremeno...placa 5000-6000.. Minimalno sam cula jednu da ima 4500..
2016 02 18
Bizi ća...od ovog...da ti moras naplacivat gostu....uvik na kraju nahebes... Cak ako gazdarica potrosi lovu na osobne guste...pa joj se ucini da je novcanik tanji....ne libe se reci da si ukrao...
2016 02 18
> Brdosuza: > Btw...ako mislite da puno dajete...po Baskoj vodi...zamo za vasu ifo....cure koje ciste apartmane...imaju smjestaj, sve obroke...ne naplacuje gostima..i ne uvaljivaju taxije i sl...popodne i vecer imaju slobodno...cak i slobodan dan dobiju povremeno...placa 5000-6000.. > Minimalno sam cula jednu da ima 4500.. je. samo cistacica. s max 8 apartmana, koji su zapravo sobe s kupaonicom. s radnim vremenom posve jasno definiranim. od niti 6 sati dnevno. sa slobodnim danom. sva tri obroka. i rijesenim smjestajem. humanim. ne nisi jedna od sardina pod stengama na klik klak lezaljci. ovo je toliko neozbiljno da neznas jel bi ju poslao na prisilni rad da se uopce suudila ponudit ove uvjete il za vic mjeseca negdje zalijepit.
2016 02 18
1 2 3