Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Prekrivanje oziljaka

Bok cure :) Imala sam dugo problema s aknama i sad mi je lice puno oziljaka (rupica). Istrazivala sam puno, ali jos nisam nasla neki ucinkovit nacin da to sredim ili bar malo ublazim pa se za sad trudim dobro ih zakamuflirati. Ako vas ima jos cura sa slicnim problemom napisite mi koji vam je puder i primer dobar u svrhu popunjavanja/prekrivanja tih rupica? Ili jos bolje, ako imate iskustva s nekim tretmanima/kremama/bilo cim sto bi mi moglo pomoci, pisite! :D
2016 02 24
Mozda ipak neka tonirana krema umjesto pudera, npr niveina ili jos bolje odes u ljekarnu po savjet.
2016 02 24
Nemoj stavljati puder, uništavate si lice s time samo. Šminka je najviše kriva za akne. Bolje neku kremu mazati i pustiti da ti lice diše :)
2016 02 24
sigurno će pomoći crni sapun s aktivnim ugljenom, prati njime ujutro i navečer. a za kamuflažu, super je Olivalova BB krema od smilja. skroz lagana a sjajna za kožu.
2016 02 24
effeclar duo plus. uklanja oziljke od akni meni je pomogo dosta :)
2016 02 25
Probala tretmanima mikrodermoabrazije?!? Sto se tice prekrivanja, obavezno prije sminke treba pripremiti kozu! Prvo hidratantna krema pa primer (baza) koji ce ti zastiti pore (ako stavis puder direktno na kozu, uci ce u pore i napraviti nered) i drzat ce puder na licu mnogo dulje! Uzmi si neki gusci medicinski puder (avene, vishy,la roche posay...)
2016 02 25
Loreal primer je meni skroz ok.... al jos istrazujem :)
2016 02 25
Art deco campuflage je izvrstan za prekrivanje, ima ga u mulleru, kosta 50 kn
2016 02 25
ja sam se rjesila oziljaka sa ionskim srebrom, pospricala po licu navecer i ostavila da se osusi i preko toga hidratantna krema jer srebro dosta isusuje kozu. Nisu skroz otisli ali vecinom jesu :D Mozes ga kupiti u bio bio, 100 ml je oko 20-40 kn :)
2016 02 25
Postoji rješenje za tvoj problem samo je pitanje da li si spremna za tako nešto.Ono što bih ti sugerirao da je da počneš uzimati serum sa zmajevom krvlji, smiljom, ružom i bušinom jer oni utjeću na kolagen kože tj elastičnost stvar je što ne znam koliko si spremna potrošiti novaca za taj problem, a što se tiče kamuflaže svakako sugerirao prirodni tekući puder nikako ne ništa konvencionalno jer takve kemikalije samo nagrizaju kožu stanjuju ju , dehidriraju i nakon nekog vremena koža će nam biti stara. Da ne bih bila reklama ako te zanima više možeš pogledati na našem zidu ili se javiti, budući da radimo s takvim stvarima, postoji rješenje samo je pitanje koliko si spremna novaca izdvojiti. jer postoji izreka koliko pare toliko muzike, priča je samo priča. Bitno je da uneseš hranjive tvari kroz proizvode koji dublje djeluju jer tako se pokreću mehanizme regeneracije kože. krema je ok iako je ona više za održavanje i za dehiudraciju i njegu kože dok serumi puno dublje djeluju jer su uljne strukture.
2016 02 25
Vichy Dermablend!
2016 03 01
Ja sam mazala ožiljke nakon malog operacijskog zahvata s kremom od lavande iz Justa, sad se gotovo ni ne vide a nisam bas redovito ni mazala, mozda neka 2tjedna :)
2016 03 03
Catrice kamuflaža je odlična za prekrivanje, a nije ni skupa nekih 24 kn..ispod prvo stavim hidratantnu kremu, zatim neki laganiji puder i sa kamuflažom prekrijem pojedinačne nedostatke koje puder nije uspio
2016 03 09