Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

sportski grudnjak

evo odlucila sam smrsaviti do ljeta, a kako ne vjezbam skoro nikad, trebam savjete oko sportskog grudnjaka. pokusala sam s obicnim, al jednostavno me zulja i nije ugodno. inace sam 75C, pa me zanima da li uopce ti grudnjaci drze veca prsa? jer na slikama mi to izgleda kao da su napravljeni samo za manje grudi. i da, trazim naravno sto jeftinije to bolje, ali recimo do nekih 100 kn. a sada su jos neko vrijeme aktualna i snizenja pa mozete preporuciti i neki koji je inace skuplji pa ga mozda nadem snizenog :D pa eto, pisite svoja iskustva :)
2016 02 27
Drže, samo pazi koji materijal i model biras. meni je super po tom pitanju ovaj Nkd kaj imam na profilu, ali sam se svjesno zeznula za veličinu (smršaviti ću ,:) ) , žalibože kupnje. :D Nikad mi nisu bili dobri , ni čvrsti sportski pamučni grudnjaci.
2016 02 27
Ja sam skroz zadovoljna s h&m sportskim grudnjakom, dok su im tajice npr katastrofa
2016 02 27
Naravno da drže! Dobri a ne preskupi su u Decathlonu.
2016 02 27
Kupila u new yorkera... ima i zicu i spuzvu, a udoban i drzi odlicno. 150kn.
2016 02 27
meni je sva ta , kao, sportska oprema, iz Njujorkera i H&M-a nikakva :/ . Mislim - ako ćeš dvdesetak minuta nešto vježbati po doma, ajde...ali za iole ozbiljnije treninge....baš loše.
2016 02 27
ja sam 85B i imam tri koja drze savrseno, po mom misljenju jako je bitno da materijal bude deblji, da ti se nigdje ne urezuje...
2016 02 27
Imam sportski grudnjak/top kupila u lidlu, prezadovoljna sam! cvrst dobro drzi,kad se sagnem nema straha da ce se vidjeti dekolte :D i nisu skupi,ne sjecam se ali oko 40kn sam platila.
2016 02 27
Ja sam prije nosila sportske grudnjake svakodnevno (dok nisam otkrila minimizere 😁) Kupovala sam ih u La redouteu (valjda se ovako pise )jer su imali bas super izbor...ali cijena im je oko 300kn
2016 02 27
Ajme, Ametista, meni su ti iz Lidla katastrofa :o ! Njihove pidžame su mi super, ali sportska odjeća - užas! Ne možeš oddisati trening u njima, a kamo li ga odraditi :( Nisam probale te iz La Redouta, ali je ta cijena besramna, oni nisu nikakva firma za sportsku odjeću, a cijena im je kao da su Nike ili sl :@ Ja imam jedna Nike, jedan Dekatlon i nosim ih naizmjence već 3 godine (treniram 5 dana u tjednu) - Dekatlon je malo pogubio boju, inače su oba kao novi. Prema sportu (i grudima) kupuje se grudnjak (ili top) koji daje slabu, srednju, jaku ili vrlo jaku potporu.
2016 02 27
> matera1985: > Ajme, Ametista, meni su ti iz Lidla katastrofa :o ! > Njihove pidžame su mi super, ali sportska odjeća - užas! > Ne možeš oddisati trening u njima, a kamo li ga odraditi :( > Nisam probale te iz La Redouta, ali je ta cijena besramna, oni nisu nikakva firma za sportsku odjeću, a cijena im je kao da su Nike ili sl :@ > Ja imam jedna Nike, jedan Dekatlon i nosim ih naizmjence već 3 godine (treniram 5 dana u tjednu) - Dekatlon je malo pogubio boju, inače su oba kao novi. > Prema sportu (i grudima) kupuje se grudnjak (ili top) koji daje slabu, srednju, jaku ili vrlo jaku potporu. a meni je odličan taj njihov sportski top, nije uopce da mi zaustavi cirkulaciju,a inace drugu sportsku odjeću tamo nisam kupovala pa nemogu komentirati. Ali topovi su onako cvrsti i uski pa sam si uzela malo veci broj,ali sve u svemu nosim ga redovito za teretanu..
2016 02 27
Pa dobro a što je po definiciji zapravo taj sportski grudnjak? :O Ja oduvijek mislila da je to ono bez ikakvih košarica ili žica, samo kao gornji dio potkošulje u biti izgleda, samo jaaako usko pa time (uskošću) drži, a sad vidim da je netko napisao da je super i da je imao žicu...Jel sportski grudnjak smije imati žicu (da bi se zvao sportski)?
2016 02 27
Imam ja adidas top, javi se dogovorimo cijenu. Top je do pupka ispod je usiven sportski grudnjak :-)
2016 02 27
Ja sam imala Fila sportski grudnjak koji je izgledao kao klasicni grudnjak...znaci sa zicom...jedino je imao dosta siroke naramenice i bio je od nekog materijala koji kao upija znoj ili tako nesto... Inace ima dobrih sportskih grudnjaka u Lisci...ja sam imala jedan a i cijena je bila ok...mislim oko 150kn
2016 02 27
> Uljeshura: > a sad vidim da je netko napisao da je super i da je imao žicu...Jel sportski grudnjak smije imati žicu (da bi se zvao sportski)? Mislim da ne.
2016 02 27
1 2