Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

istek osobne

bokic, zna li tko jese moze prilazit granica samo sa potvrdom za izdavanje nove osobne?
2016 03 11
Ne moze... Na zalost prelazak ces morati odgoditi dok ti ne stigne osobna.
2016 03 11
jedino ako imas potvrdu, a vazi ti stara jos uvijek, u tom slucaju mozes.
2016 03 11
ako joj stara vazi, onda joj potvrda ni ne treba :) ali samo sa potvrdom se ne moze
2016 03 11
ma to sam mislila hahha :D
2016 03 11
Ajde da se prikrpam, priznajem da sam prelijena ići u MUP pitati ,:) Ako osobna ističe na kraju rujna, jel se mora baš tada ići raditi nova ili se teoretski može i preksutra predati zahtjev za novom?
2016 03 11
> martina: > ako joj stara vazi, onda joj potvrda ni ne treba :) > ali samo sa potvrdom se ne moze dakle:) kaznjivo je dokazati identitet i osobna ti je istekla:) npr policajac pita osobnu. a tebi osobna istekla tada se dobija kazna.. to je kaznjivo.. a npr ljudi vode računa o dokumentima i vide da im osobna ističe npr za dva tjedna odlaze u mup i podnose zahtjev za novom osobnom dobiju onaj kartoncic ali im još uvijek ostaje osobna dok vazi.. uveden si onda da ta osobna vazi a da si u postupku pravljenja nove.. zato postoji i kartoncic i stara osobna istovremeno za pokazivanje..
2016 03 11
možeš predati zahtjev kad želiš... ja sam bila kasnila 3 mjeseca, nisam ni znala da mi je istekla, slucajno sam skužila.... al ako te policija uhvati sa nevažecom osobnom onda je problem ;)
2016 03 11
> SaraKedavra: > Ajde da se prikrpam, priznajem da sam prelijena ići u MUP pitati ,:) > Ako osobna ističe na kraju rujna, jel se mora baš tada ići raditi nova ili se teoretski može i preksutra predati zahtjev za novom? imaš par razloga zbog kojih se moze i ranije izdati nova, ako slika ne odgovara osobi tj ako si drastično promijenila izgled, prebivalište, ako ti je osobna jako oštećena onda će ti ranije prije isteka izdati novu a ovako ako nemaš baš opravdan razlog onda ne vjerujem da će ti napravit novu eto jer bi ti novu.. zavisi na koju službenicu naletiš :D
2016 03 11
ma ono, nisam mislila sutra otići :D ističe mi u 8. mj, a zbog mora i svega bih kasnila onda s predajom zahtjeva za novu( pomisao da šećem s nevažećom otpada u startu), a ako predam prije, onda idem s tim kartonom, a to mi se ne da :D Pa sam to brijala riješiti u 7.mj da sam mirna s time.
2016 03 11
a to mozes to ti je tu mj dva ranije je ok ...
2016 03 11
> Zrinkic26: > a to mozes to ti je tu mj dva ranije je ok ... teknju :*
2016 03 11
> SaraKedavra: > Ajde da se prikrpam, priznajem da sam prelijena ići u MUP pitati ,:) > Ako osobna ističe na kraju rujna, jel se mora baš tada ići raditi nova ili se teoretski može i preksutra predati zahtjev za novom? Meni osobna ističe sutra, zahtjev za novu sam predala prošli tjedan, nije nikakvih problema bilo :)
2016 03 15