Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

pomoc cure, kako sama napraviti trakice za kosu za bebe? kako sasiti haljinu?

Drage moje zenice, zanima me, dali koja mama radi trakice za bebe? kako? gdje kupite pamuk? gdje kupiti detalje? imam sivacu masinu pojma nemam na njoj raditi, htjela bi nauciti sivati, preraditi neki stare stvari, ne znam odakle krenuti, antitalenat sam za sve, ali vjerujem da radi i trud cini cuda. dali koja ima mozda ideje kako prepraditi stare stvari? neka zenica koja sije haljinice? suknjice? topice? hvala :)
2016 03 19
uguglaj traženi pojam, naći ćeš sve što te zanima, uključujući i forume s razmjenama iskustava.
2016 03 19
Ima u Zg-u super tecaj na koji cu ja ici u 6.mj, na Fejsu se zove Tecaj sivanja Goga, tak nes, zena te nauci sivati odlicno u 30 sati za 1200 kn:)
2016 03 19
Pinterest je moj najbolji prijatelj za sve diy stvari. Trazi nesto tipa diy hair band ili sewing patterns dress beginner, naci ces masu tutoriala. Tako sam ja krenula, i ide xD
2016 03 20
Tkanine možeš kupiti u trgovinama s tkaninom. Tamo vjerojatno možeš naći i gumbe, perlice, trake, ukrase kojekakve, igle za mašinu.... Prelistaj uputstva koja imaš uz mašinu i prije nego kreneš šivati pobrini se da koristiš odgovarajuću iglu i odgovarajući šav. I tak, malo po malo isprobavaj nešto prekrojiti i naučit ćeš. Ako i dalje ne ide, upiši tečaj. Savjetujem da za početak kupiš paketić univerzalnih igala, jersey igle, stretch ili jersey duplu iglu. Ako imaš to, za većinu projekata će ti biti dovoljan ravan i cik cak šav. Koju mašinu imaš?
2016 03 20
> kroasan: > Tkanine možeš kupiti u trgovinama s tkaninom. Tamo vjerojatno možeš naći i gumbe, perlice, trake, ukrase kojekakve, igle za mašinu.... Prelistaj uputstva koja imaš uz mašinu i prije nego kreneš šivati pobrini se da koristiš odgovarajuću iglu i odgovarajući šav. I tak, malo po malo isprobavaj nešto prekrojiti i naučit ćeš. Ako i dalje ne ide, upiši tečaj. > Savjetujem da za početak kupiš paketić univerzalnih igala, jersey igle, stretch ili jersey duplu iglu. Ako imaš to, za većinu projekata će ti biti dovoljan ravan i cik cak šav. Koju mašinu imaš? Tako je. Prelistaj uputstva, otvori youtube, upiši traženi pojam i gledaj videa. I sama sam tako. :") Išla sam na "brzinske instrukcije" kod prijateljice krojačice na 1 dan, čisto da meni neukoj, na neka (njoj smiješna) pitanja da odgovor. A ostatak sama, polako.
2016 03 20