Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Plaćanje na rate na krpicama

Jeste li imale iskustva s tim? Jeste li kad to ponudile kao kupac ili prodavač? Mislite da bi imalo smisla za skuplje artikle? Ili naprimjer.. zamjena na nacin da kupac pita sto bi naprimjer prodavacu trebalo...tipa neka skuplja stvar.. pa onda kupac ima mogucnost ovamo tu stvar za prodavaca kupiti na rate vlastitom karticom i otplatiti predmet samostalno a zauzvrat kao u zamjeni dobiti zeljeni predmet od prodavaca?
2016 03 30
Iskreno ta ideja mi je jos prije pala na pamet, ali nisam bas sigurna da bi to tu zazivilo.
2016 03 30
Prekomplicirano mi to djeluje. Ionako se dosta puta ovdje provlačila tema kako neke korisnice nikad uplate nisu vidjele, odnosno prevarene su. Zamisli ovo na rate kako bi tek neke iskoristile situaciju. Jednom uplatile umanjeni iznos i potom isparile i ne javile se više. Ovo za zamjene isto ne bih. Nisam sigurna da li su ovdje skuplje stvari uvijek očuvane i toliko vrijedne kakva im je cijena. Ne znam kome bi se dalo nakome nešto kupiti na karticu i otplaćivati artikl, a nije siguran u kojem će stanju dobiti artik u zamjenu... Sorry...ovo je samo moje mišljenje. Možda nekome drugome ipak bude više simpatičnije.
2016 03 30
Pa ova prva mozda i ne jer zahtjeva veeliko povjerenje. Ali ova druga je tipa: Ja u opisu o sebi napisem da trazim neki parfem. I javi se cura koja kod mene odabere stvari u vrijednosti tog parfema. Te ona zapravo svojom amex karticom kupi parfem na rate i posalje mi ga a ja njoj sve sto si je odabrala. Ne trazim parfem ni ista :D samo primjer :)
2016 03 30
Ma to je naucna fantastika....
2016 03 30
A gle...možda i ova druga opcija se čini ok, ali uzmimo u obzir da većina ovdje pristaje na zamjenu kako bi zamijenile neki artikl koji imaju kod sebe za nešto drugo, a ne da se mijenjaju na način da kupuju nešto novo za nekoga da bi se mijenjale. Dođe im isto kao da onda i kupe taj artikl koji bi kao bio za zamjenu.
2016 03 30
Ovo bi Luna bilo u slucaju kada nades predmet kojeg nemas u ducanu... naravno da neces ici mijenjati za nesto sto mozes i sam kupiti u ha end emu... Ne znam...istina da je to poprilicno ovisno o medusobnom povjerenju ali mislim da bi ova druga situacija cesto mogla biti win win situacija i za kupca i prodavaca...prodavac dobije sto je zelio a kupac ono sto je trazio prakticki na rate... samo nema potrebe da se cuju svaki mjesec i da jedan strahuje za uplatu...
2016 03 30
Opciju na rate bi mogle provesti samo sa curama s kojima smo više puta surađivale i imamo potpuno povjerenje u njih, a sve ostalo bi bila ludnica radi ovih prijevara, mnoge cure bi nasjele i onda bi tek bio cirkus
2016 03 30
Ova prva opcija plaćanja na rate ovdje funkcionira među nekim korisnicama i sve se super odvija - meni je to jako prihvatljivo rješenje; imala sam to iskustvo ovdje i sve ispoštovano u roku. Ključna riječ jeste povjerenje, ali nekada moramo izaći iz sigurne zone. Ja sam uvijek za.
2016 03 30
ja sam jednoj korisnici platila u 2 rate i sve ok..
2016 03 30
Bez ikakvih problema prodala nesto stvari na taj nacin. Jasno se definiraju datumi i iznosi za uplatu, a predmet putuje odmah po uplati zadnje rate. Toe to.
2016 03 30
Eto, drago mi je da znači ipak povjerenja ima... Osobno ne bih imala problem imati takvu suradnju sa nekom djevojkom koja mi ulije povjerenje...Znaš ono kad s nekim jednostavno od prve poruke imaš loš a s nekim pozitivan dojam... Cipka, ti inzistiraš na slanju po uplati zadnje?
2016 03 30
Imala sam puno prodaja na rate i sve se završilo odlično. Počelo je sa krpičarkama iz Zagreba koje sam osobno upoznala pa se proširilo posvuda po Hrvatskoj. Nikada nisam imala nikakav problem. Znala sam slati i po tri velika paketa puna robe na probu, kupac izabere, ako uzme više može platiti na rate kako se dogovorimo, preostatak vrati. Trošak slanja dijelimo, ja platim slanje njoj, ona povrat meni. iako naravno ima osoba koje ne žele da išta plaćam ja nego plate obje poštarine. <3 :")
2016 03 31
Kako ovdje ima mnogo prevara i svega i svačega,ne bih bas bila za to da dajem na rate. A kod mene ni nije skupo a uvjek sam i za popust tako da svima dobro. Ali ako korisnica ima puno pozitivnih i ako je ozbiljna onda bi joj dala na rate.
2016 03 31
> gabrijelax: > Kako ovdje ima mnogo prevara i svega i svačega,ne bih bas bila za to da dajem na rate. A kod mene ni nije skupo a uvjek sam i za popust tako da svima dobro. Ali ako korisnica ima puno pozitivnih i ako je ozbiljna onda bi joj dala na rate. moguca je prevara samo u slucaju da posaljes prije nego ti je placeno. tad zaista nije bitno jesul dogovorene rate il citav iznos.
2016 03 31
1 2